Showtanssi ja lyrical jazz -workshopit 30. kesäkuuta

Jaa tämä kirjoitus

Roosa Ouvisen show- ja lyrical jazz -workshopit Flamassa sunnuntaina 30. kesäkuuta!

Aikataulu su 30.6.2019
12.00-13.00, Lyrical jazz -koreografia, avoin taso (60 min)
13.15-14.15, Showtanssitekniikka, alkeet (60 min)
14.30-15.30 Showtanssi -koreografia, avoin taso (60 min)

Hinnat:
1 workshop (60 min): 13 e

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Tuntikuvaukset:
Lyrical Jazz -koreografia / Avoin taso:
Lyrical jazzissa yhdistyy jazz- ja balettitekniikka ja nykytanssin elementit. Teemme tunnilla rauhallisen alkulämmittelyn ja työstämme suurimman osan tunnista koreografiaa, jonka teemme kauniiseen musiikkiin hyödyntäen musiikin ”tarinaa” liikkeissä, dynamiikassa ja ilmaisussa. Opettelemme koreografiaa rauhalliseen tahtiin ja tunti sopii aloittelevallekin tanssijalle.

Showtanssitekniikka / Alkeistaso:
Mikäli olet aina halunnut tietää enemmän tanssitekniikasta, mutta et ole päässyt syventymään kunnolla, tämä on sopiva tunti sinulle! Tunnilla harjoittelemme rauhalliseen tahtiin showtanssissa tarvittavaa tekniikkaa, joka pohjautuu vahvasti jazztanssiin. Harjoittelemme mm. erilaisia askelikkoja, piruetteja ja pyörähdyksiä, hyppyjä sekä jalkatekniikkaa. Tälle tunnille ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ja tunti sopii hyvin pohjustukseksi showtanssikoreografia tunnille.

Showtanssikoreografia / Avoin taso:
Showtanssissa yhdistellään monia eri tanssilajeja kuten esimerkiksi jazz-, musikaali-, latinalais- ja katutansseja.
Tunnilla teemme alkulämmittelyn sekä muutamia salin poikki liikkuvia sarjoja, ja suurimman osan tunnista käytämme koreografian opetteluun. Koreografiassa yhdistellään teknisyyttä, erilaisia liikedynamiikkoja, omaa tulkintaa sekä pidetään hauskaa mukaansatempaavan musiikin kanssa!

OPETTAJA: ROOSA OUVINEN
Roosa Ouvinen on 23-vuotias Oulun ammattikorkeakoulusta 2019 valmistuva showtanssinopettaja. Oulun lisäksi hän on käynyt vaihto-opiskelijana Peridance Capezio Centerillä New Yorkissa vuonna 2017, opiskellen nykytanssia, lyrical jazzia, katutanssilajeja sekä modernintanssin tekniikoita. Showtanssin lisäksi nykytanssi, lyrical jazz, akrobatia ja tanssi-improvisaatio ovat lähellä Roosan sydäntä.
Opettajana Roosa on rauhallinen, huumorintajuinen ja kaikki huomioon ottava. Hän haluaa luoda tunneille rennon ja vuorovaikutuksellisen ilmapiirin, ja kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään tanssilla omalla tavallaan ja omaa kehoaan kuunnellen. Hän toivoo, että hänen tanssitunneillaan voi keskittyä nauttimaan tanssista ja lähteä sitten hyvillä mielin,
jotakin uutta oppineena kotiin!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin