Parisalsan starttikurssit su 9.6. & su 4.8.

Jaa tämä kirjoitus

Haluaisitko oppia tanssimaan ihanaa parisalsaa? Tänä kesänä Tanssistudio Flamassa on tarjolla kaksi salsan intensiivikurssia. Molemmat kurssit on tarkoitettu aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta parisalsasta. Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ota varaslähtö uuteen salsaharrastuskseen!

Sunnuntai 9.6.2019 klo 16:00–18:00 Parisalsan alkeet, kesto 2h

Sunnuntai 4.8.2019 klo 14:00–16:00 Parisalsa alkeet, kesto 2 h

Molemmilla kursseilla harjoitellaan kuubalaisen parisalsan eli casinon perusaskeleita, rytmiikkaa, muutamia yksinkertaisia peruskuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa. Molemmat kurssit lähtevät aivan alkeista. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi tunnille. Opettajana toimii Anna Tolppa.

Hinta: 25 e / 20 e (opiskelijat/ eläkeläiset)

Ilmoittaudu kurssille ostamalla se verkkokaupastamme:
– normaalihinta 25 e:

– opiskelija/eläkeläinen/työtön, alehinta 20 e:

HUOM! Merkitse verkkokaupassa tilauksen lisätiedot -kohtaan tanssitko viejänä vai seuraajana. Mikäli ostat kahdelle henkilölle kurssin, merkkaa tilauksen lisätiedot -kohtaan parisi nimi.

Voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parisi kanssa. Tunneilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, ilmoita siitä silloin kurssille tullessasi opettajalle (voit myös kirjoittaa sen verkkokaupassa tilauksen lisätiedot kohtaan).

Aloita uusi hauska harrastus ja tule pitämään hauskaa kanssamme!

Kutsu ystäväsikin mukaan kurssien Facebook-tapahtumien kautta: 9.6.2019 ja 4.8.2019

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin