Flaman kevätkauden päätösbileet 24. toukokuuta

Jaa tämä kirjoitus

Perjantaina 24. toukokuuta klo 21–02 juhlitaan Tanssistudio Flaman kevätkauden päätöstä huikeissa tanssibileissä! DJ Papi tarjoilee kuumat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit ja alakerran tunnelmallisessa bunkerissa tanssitaan kizombaa ja sembaa!

Näissä bileissä luvassa on myös tanssiesityksiä: mm. Flaman show-ryhmä Flama Crew, twerk-ryhmä Bouncy Crew sekä Flaman uusi street-ryhmä esiintyvät bileissä! Showtime on klo 22.30, joten tule ajoissa paikalle! Lisäksi luvassa on animationeita eli lyhyitä tanssinopetuksia sekä runsaasti vapaata tanssia!

Sisäänpääsy: 8 / 7 € (halvempi hinta Flaman sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä

Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.

Flama sijaitsee ihan Turun linnan lähellä osoitteessa Linnankatu 84. Bussi nro 1 (Kauppatori–Turun satama) pysähtyy aivan Flaman edessä pysäkillä Satamakatu. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia. Katso aikataulut Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta: http://www.foli.fi/. Flaman takana olevalla parkkipaikalla on ilmaisia parkkipaikkoja, ja lähistöllä on useita kiekollisia ja maksullisia parkkialueita.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä! ♥

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin