Tue naisten koulutusta naistenpäivänä

Jaa tämä kirjoitus

Naistenpäivää vietetään tämän viikon perjantaina. Lahjoitamme perjantain 8.3. tuotosta 10 % Naisten Pankille. Tämä koskee myös verkkokauppaostoja.

Mahdollisuus koulutukseen ei tavoita tasapuolisesti naisia ja tyttöjä maailmassa. Naistenpäivänä haluamme olla mukana varmistamassa, että koulutus kuuluu kaikille. Koulutus mahdollistaa ansiotyön, osallistumisen päätöksentekoon ja hyödyttää koko perhettä.

Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö joka keskittyy kehittämään kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kestävällä tavalla. Lue lisää Naisten Pankin toiminnasta: https://www.naistenpankki.fi/

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!