Pauliina Latvan workshopit

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina maaliskuun 2. päivä Flamassa tanssitaan upean Pauliina Latvan johdolla!

Luvassa on kolme 1,5 h pituista workshopia:
klo 11.00-12.30 Nykytanssi (avoin taso)
klo 12.45-14.15 Heels (avoin taso)
klo 14.30-16.00 Kehonhuolto/venyttely

1 workshopin hinta on 17 €.

Lunasta paikkasi tunneille ostamalla ne verkkokaupastamme:
Nykytanssi
Heels
Kehonhuolto

PAULIINA LATVA
Flaman tanssinopettaja Pauliina on monipuolinen ja vahva tanssija. Syksyn 2016 Pauliina vietti New Yorkissa itsenäisten tanssinopintojen parissa. Hän on myös fysioterapiaopiskelija sekä valmistunut Personal Traineriksi (2015, Etelä-Afrikka). Pauliinalla on laaja anatomian ja fysiologian tietämys, jota hän on täydentänyt myös erilaisilla kursseilla.

Tanssihistoriansa aikana Pauliina on ehtinyt treenata laaja-alaisesti eri lajeja kuten hiphopia, breakdancea, jazzia, show’ta, akrobatiaa ja salsaa. Nykytanssista on kuitenkin muodostunut hänelle tärkein tanssimuoto. Se on myös antanut tilaa ja ehdotuksia yhdistellä eri lajeja ennakkoluulottomasti.

Pauliina on tehnyt tanssijan töitä laajalla skaalalla ja esiintynyt niin Suomessa kuin ulkomailla (New York, Barcelona, Tukholma, Tallinna). Hän on tanssinut artistien taustatanssijana, esiintynyt musiikkivideoilla, tehnyt mainoskuvauksia ja tanssijana oopperassa. Pauliinan oma sooloteos DOES valittiin myös Generation2017-taidenäyttelyyn Amos Andersonin taidemuseoon. Vuonna 2017 Pauliina oli tanssitaiteilijana mukana kansainvälisessä taideprojektissa Italiassa.

Opettajana Pauliina on innostava ja kannustava. Hänen hyväntuulisilla tunneillaan näkyy monipuolinen tanssiosaaminen ja tyypillistä on lajirajojen ennakkoluuloton rikkominen. Tunneilla lattiatyöskentely sekä musikaalisuus ovat usein läsnä. ”Tärkein työni tanssinopettajana on motivoida oppilaitani kiinnostumaan oman kehon monipuolisuudesta ja sen luomista mahdollisuuksista.”

Lisätiedot ja kysymykset: info@flama.fi.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin