Paula Vuorelan Voguing & Commercial Hip Hop -workshopit Flamassa la 27. lokakuuta

Jaa tämä kirjoitus

Paula Vuorela on opettanut Helsingissä noin 4 vuotta show-, street- ja nykytanssia sekä voguingia ja esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja festarilavoilla. Hän saapuu vierailulle Flamaan lauantaina 27. lokakuuta.

Aikataulu la 27.10.
klo 11.30–13.00 Voguing (femme), avoin taso
klo 13.15–14.45 Commercial Hip Hop, avoin taso

Ikäraja: 15 v. Tunnit sopivat kaikille, joilla on jotain aiempaa tanssitaustaa.

Hinnat:
1 workshop (1,5 h): 17 e
2 workshopia (yht. 3 h): 30 e

Ilmoittaudu tunneille etukäteen: [email protected]i.

VOGUING
Voguing on osa Ballroom-kulttuuria, jonka tarina on alkanut 1960-luvulla Harlemissa, New Yorkissa, LGBT-vähemmistöjen keskuudessa. Tanssilajille ominaista on poseeraaminen, tarkat linjat, musikaalisuus sekä itsevarma asenne voguingkategoriasta riippuumatta. Voguing femme -tunnilla harjoitellaan sekä pehmeää ja naisellista tekniikkaa, elementistä toiseen siirtymistä että koreografiaa. Tunnille saa osallistua itselleen mieluisissa vaatteissa ja jalkineissa.

COMMERCIAL HIP HOP
Tunnilla perehdytään niin opettajan kuin omankin tanssityylin löytämiseen. Erilaiset rytmit, esiintyminen, liikelaadut, dynaamisuus ja koordinaation harjoittaminen ovat tunnin pääpainona. Commercial Hip Hop -tunnilla soi R&B, hiphop, house, jazzfunk ja räppi. Tanssityyli on syntynyt mm. artistien musiikkivideoiden innoittamana.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Flama Linnankatu

Soolo- ja parisalsaworkshopit 29.4.

Ihanat Satu ja Roynet vierailevat Turussa Flamassa opettamassa salsaa lauantaina 29. huhtikuuta 2023! Aikataulu la 29.4.2023klo 11:45–13:00 sali 1: Salsa Ladies Style, keskitaso – Satu (75 min) /