Veera Malmivaaran house- ja afrohouse -workshopit lauantaina 4.8.

Jaa tämä kirjoitus

Elokuussa Flamassa tanssitaan housea ja afrohousea upean Veera Malmivaaran johdolla!

AIKATAULU LA 4.8.2018
klo 13:00–14:30 House, taso: aiempaa tanssitaustaa omaaville
klo 14:45–16:15 Afrohouse, avoin taso

ILMOITTAUDU tunneille etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

HINNAT:
1 tunti (90 min): 17 €
2 tuntia (2 x 90 min): 30 €

VEERA MALMIVAARA
Veera on vahva tanssin ammattilainen, jolla on monipuolinen tausta tanssijana ja tanssinopettajana. Hän on vuoden 2015 hip hopin naisten soolotanssin Suomen mestari, Ladies of Hip Hop -festivaalin voittaja House-kategoriassa New Yorkissa sekä Porto World Battle Hip Hop ja House -kategoriassa Portugalissa. Veera on ottanut osaa lukuisiin battleihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on myös esiintynyt mm. lukuisilla musiikkivideoilla (mm. Anna Abreu ja Särre) sekä Benjamin Peltosen taustatanssijana. Viimeisin tanssiteos, jossa Veera on esiintynyt, oli Sonya Lindforsin koreografia ”Swag Lessons” Tanssivirtaa -tanssifestivaaleilla toukokuussa 2017.

Veera syntyi Jyväskylässä taiteilijaperheeseen ja ihastui äitinsä kautta teatterimaailmaan jo lapsuudessa. Veeran esiintyjän ura alkoi varhain lapsinäyttelijänä, ja myöhemmin mukaan tulivat pianonsoitto, telinevoimistelu, kuoro ja tanssi. Nämä harrastukset ovat edelleen lähellä Veeran sydäntä.

Muutettuaan taiteilijavanhempien mukana Berliiniin, Saksaan, otti Veera vahvan otteen tanssin ja teatterin tekemiseen käymällä erilaisilla kansainvälisillä kursseilla. Kun vanhemmat muuttivat takaisin Suomeen, päätti Veera jäädä asumaan Berliiniin. ”Olin kiinnostunut siitä, mitä Berliini ja saksan kieli voisivat tuoda tullessaan. Päästyäni Die Etage -teatterikoulun tanssitaiteen laitokselle, alkoi tanssiharrastukseni lähestyä ammattitanssijan uraa. Kouluni oli hyvin poikkitaiteellinen, joten se antoi paljon mahdollisuuksia myös näyttelemiseen ja ylipäätään teatterin tekemiseen”, kertoo Veera.

Taiteen luominen tanssimalla merkitsee Veeralle irtautumista arjen rutiineista ja elinikäistä matkaa vapaan tunteen parissa: ”Tanssi ja näytteleminen kuljettaa mukanani kaiken sen, mitä olen kokenut ja nähnyt.” Tanssi tekee Veeran onnelliseksi, koska se on kaikille yhteinen kieli: ”Ei ole väliä mistä olet kotoisin voit aina jakaa tunteita ja iloa tanssin kautta. Tanssi yhdistää meitä. Tanssilla saat vapauden tunteen ja musiikki tekee siitä vielä voimakkaamman kokemuksen. Tanssi lisää positiivista ajattelua, joten se on myös terveydellemme parasta.”

Tärkeiden Berliinissä vietettyjen vuosien aikana Veera tutustui moniin eri kulttuureihin. ”Niiden vaikutuksesta yhdistelen taiteessani klassista ja urbaania tyyliä”, kertoo Veera ja jatkaa: ”Aikaisemmin harrastamani telinevoimistelu ja musiikki näkyvät myös tyylissäni ilmaista itseäni.”

Veera valmistui näyttämötanssijaksi keväällä 2010. ”Pian tämän jälkeen aloin tuntea ikävää Suomea ja perhettäni kohtaan, joten päätin muuttaa takaisin kotimaahani. Taiteen tekeminen ei toki loppunut siihen. Jatkoin esiintymällä entisen ryhmäni Urban Movements Crew:n kanssa ja ohjaaja Constanza Macrasin ryhmän kanssa ympäri Eurooppaa.” Hän opetti Helsingissä tanssia mm. tanssikoulu DCA:ssa ja Dance.fi:lla.

Veera asui Portugalissa viimeiset 9 kuukautta ja muutti kesäkuussa takaisin Suomeen opettamaan. Veeran tyylivahvuudet ovat hip hop, house ja nykytanssi.

Lue lisää Veerasta: www.veeramalmivaara.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssilahja

Anna joululahjaksi tanssin iloa!

Joulu lähestyy ja on aika hankkia paketteja pukinkonttiin! Mitä jos ilahduttaisit tänä jouluna läheisiäsi Flaman tanssilahjalla, josta riittää iloa, energiaa ja hyvinvointia pitkäksi aikaa? Ihanat,

parisalsa

Parisalsan starttikurssi lauantaina 10.12.2022 klo 12:00–14:00

Parisalsan starttikurssi pidetään joulukuussa Anna Ketopaikan ohjaamana Linnankadun Flamalla. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta parisalsasta. Huom! Yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta workshop