Elina Valtosen Caribbean Party ja Reggaeton -workshopit

Jaa tämä kirjoitus

Energinen Elina Valtonen saapuu jälleen Flamaan pitämään workshoppeja lauantaina 11. elokuuta!

AIKATAULU:
Klo 13.30–15.00 Caribbean Party
Klo 15.15–16.45 Sexy Reggaeton

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN:
1 workshop (90 min): 17 €
2 workshopia yhteishintaan: 30 €

– Osta Caribbean party -workshop täältä: https://flama.fi/tuote/elina-valtosen-caribbean-party-workshop-la-11-8/
– Osta Sexy Reggaeton workshop täältä: https://flama.fi/tuote/elina-valtosen-sexy-reggaeton-workshop-la-11-8/
– Osta molemmat tunnit halvempaan yhteishintaan täältä: https://flama.fi/tuote/elina-valtosen-workshopit-la-11-8-yhteispaketti-caribbean-party-ja-sexy-reggaeton-tunnit/

CARIBBEAN PARTY
Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa muun muassa socaa, dancehallia, salsaa ja reggaetonia. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin viedä. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoista, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki.

SEXY REGGAETON
Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Kuubasta ja Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä, etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

KUKA ON ELINA VALTONEN?
Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä kymmenessä eri valtiossa. Viimeisimpänä hän työskenteli afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa 1,5 vuotta. Pohjois-Amerikan ohella hän on päässyt kiertämään myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraationlähteitään. Elina rakastaa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä. Elina haluaa jakaa tanssin vapauttavaa sanomaa, joka ohjaa meitä kohti totuutta.

Lisätiedot ja kysymykset: info@flama.fi

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin