Elina Valtosen tiiviskurssi äitienpäivänä su 13.5. Yllätä äitisi tanssilla!

Jaa tämä kirjoitus

Ihana Elina Valtonen saapuu jälleen Flamaan pitämään workshoppeja sunnuntaina 13. toukokuuta! Tule juhlistamaan äitienpäivää kanssamme! Kun tuot oman äitisi tai isoäitisi mukanasi, pääsette yhdessä tunneille kaksi yhden hinnalla!

Tunnit/aikataulu:
Klo 12–13 Caribbean Party
Klo 13–14 Reggaeton
Klo 14–15 Cross Style Party

ILMOITTAUDU tunneille etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinnat:
1 tunti: 15 €
2 tuntia: 25 €
3 tuntia: 35 €

CARIBBEAN PARTY
Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa muun muassa socaa, dancehallia, salsaa ja reggaetonia. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin viedä. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoista, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki.

REGGAETON
Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Kuubasta ja Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä, etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

CROSS STYLE PARTY
Tällä tunnilla tutustutaan moneen eri tanssityyliin yksinkertaisten ja lyhyiden liikesarjojen avulla. Tämä on soolotunti, jolle tarvitset vain avoimen mielen. Siirrymme tunnelmasta toiseen muun muassa cha cha chan, jiven, merenguen, salsan, argentiinalaisen tangon ja jopa lavatanssien siivittäminä.

ELINA VALTONEN
Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä kymmenessä eri valtiossa. Viimeisimpänä hän työskenteli afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa 1,5 vuotta. Pohjois-Amerikan ohella hän on päässyt kiertämään myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraationlähteitään. Elina rakastaa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä. Elina haluaa jakaa tanssin vapauttavaa sanomaa, joka ohjaa meitä kohti totuutta.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Flama Linnankatu

Soolo- ja parisalsaworkshopit 29.4.

Ihanat Satu ja Roynet vierailevat Turussa Flamassa opettamassa salsaa lauantaina 29. huhtikuuta 2023! Aikataulu la 29.4.2023klo 11:45–13:00 sali 1: Salsa Ladies Style, keskitaso – Satu (75 min) /