Huhtikuun korttitarjous ja torstain salsatonista reggaetonin alkeistunti

Jaa tämä kirjoitus

Huhtikuu on täynnä aurinkoa ja energiaa, ja näin pääsiäisen jälkimainingeissa ja huhtikuun alun juhlistamiseksi Flama on täynnä huippukorttitarjouksia. Voit ostaa tarjouksessa olevat 10x- ja 20x-kortit joko paikan päällä studiomme aukioloaikoina taikka sitten nettikaupastamme. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain torstaihin 5.4. asti!

Tästä uutta sarjakorttia loppukevääksi ja kesäksi:

10 kerran kortti tarjoushintaan 70€ (norm. 80€, tarjous 5.4. saakka)
20 kerran kortti tarjoushintaan 130€ (norm. 140€, tarjous 5.4. saakka)

opiskelijoiden ja eläkeläisten 20 kerran kortti tarjoushintaan 110€ (norm. 120€, tarjous 5.4. saakka voimassa olevaa opiskelija- tai eläkeläiskorttia näyttämällä)

Nämä molemmat sarjakortit ovat voimassa puoli vuotta, joten korttia voi käyttää myös piakkoin julkaistavien kesäaikataulujemme aikana. Flamassahan tullaan tanssimaan läpi kesän, joten uudelle sarjakortille tulee varmasti käyttöä. Kesäkuun viikkoaikataulussamme tulee olemaan myös aivan uusia tunteja, kuten voguingia sekä Evaleena Vuorenmaan Commercial Dancea ja Dancehall Queenstyleä. Joten vaikka vanhasta sarjakortista olisi kertoja jäljellä, kannattaa uusi kortti ostaa jo valmiiksi ja säästää!

Tämän viikon torstaista 5.4. alkaen sarjakorteillamme pääsee nauttimaan reggaetonista kahdesti viikossa, kun torstaisin 16.15–17.15 pidetty Salsaton muuttuu loppukevään ajaksi Reggaetonin alkeistunniksi. Tämän viikon torstain Twerkout! -tunnilla on myös pientä muutosta ilmassa, sillä Merin sairastumisesta johtuen tunnin pitää poikkeuksellisesti ihana Emilia Söderholm.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin