Reggaetonin alkeet -workshop su 8.4. Flamassa!

Jaa tämä kirjoitus

Päivitys: TÄMÄ WORKSHOP ON TÄYNNÄ! Seuraa ilmoittelua tulevista tiiviskursseista.

Haluaisitko oppia tanssimaan kuumaa ja vauhdikasta reggaetonia? Tämä workshop on suunnattu erityisesti aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta reggaetonista. Kurssi pidetään Tanssistudio Flamassa (Linnankatu 84, Turku) sunnuntaina 8.4. klo 13:30–15:00 (1,5 h).

Hinta: 15 € / 12 € (opiskelijat/eläkeläiset)
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Reggaeton on kuuma lattaritanssi, joka on saanut vaikutteita eri tanssilajeista, kuten hip hopista ja dance hall reggaesta sekä Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssityyleistä, esimerkiksi afrotansseista. Reggaetonin liikekielessä korostuu keskivartalon, erityisesti rintakehän ja lantion, isolaatioilla leikittely. Tyylille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut; voimakkaat nopeat aksentit ja toisaalta pehmeän sensuellit liikkeet vuorottelevat reggaetonissa.

Workshopin opettajana toimii Tanssistudio Flaman perustaja Anna Tolppa.

Kutsu kaverisikin mukaan tiiviskurssin Facebook-tapahtuman kautta. Muistathan, että reggaetonia löytyy myös Flaman viikkoaikataulusta, ei pelkästään tämän kevään aikataulusta, vaan myös myöhemmin julkaistavasta kesäaikataulusta. Viimeksi tänään keskiviikkona otettiin kunnolla hiet pintaan Annan klo 17.15–18.15 täynnä olleella reggaeton-tunnilla. Varaathan siis paikkasi tunneille etukäteen varausjärjestelmämme kautta.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin