Elina Valtonen ke 21.3 Flamassa!

Jaa tämä kirjoitus

Anna on edelleen sairaana, mutta onneksemme saamme huomenna keskiviikkona 21.3. Flamalle tunteja sijaistamaan upean tanssin ammattilaisen Elina Valtosen!

Elina sijaistaa seuraavat tunnit ke 21.3:
16.15 Latin Fiesta > Caribbean Party
17.15 Reggaeton
19.15 Showtanssi > Pauliinan tunnin tilalla Show Salsa

Luvassa on superenergistä, hikistä ja vauhdikasta menoa! Näitä tunteja ei siis kannata missata! Varaa paikkasi tunneille ajanvarauskalenteristamme: https://flama.fi/ajanvarauskalenteri/

ELINA VALTONEN
Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä kymmenessä eri maassa. Viimeisimpänä hän työskenteli afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa puolitoista vuotta ja on kiertänyt myös Karibialla. Hän on päässyt esiintymään mm. kuuluisan reggaetonyhtye Gente de Zonan taustatanssijana.

TUNNIT:

CARIBBEAN PARTY

Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa muun muassa socaa, dancehalial, salsaa ja reggaetonia. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin viedä. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoista, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki.

REGGAETON

Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Kuubasta ja Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin