Kevään ensimmäinen Friday Flama on vihdoin täällä!

Jaa tämä kirjoitus

Tätä päivää on odotettu: kevään 2018 ensimmäinen Friday Flama on vihdoin täällä!

Perjantaina 16. helmikuuta klo 21–02 on tiedossa huikeat tanssibileet Tanssistudio Flamassa. DJ Papi tarjoilee tuttuun tapaan kuumat salsa-, bachata- sekä reggaetonrytmit, ja alakerran tunnelmallisessa bunkerissa fiilistellään kizomban ja semban tahtiin! Vaikka tanssiminen onkin olennainen osa Friday Flamaa, paikan päälle voi tulla myös vain kuuntelemaan hyvää musiikkia ja tapaamaan mahtavia ihmisiä. Tule siis tulevana perjantaina kavereidesi kanssa juhlistamaan kanssamme ystävänpäivää ja starttaa viikonloppu kunnolla käyntiin!
 
Sisäänpääsy: 7 / 6 € (halvempi hinta Flaman sarjakorttia tai Bailes Cubanos ry:n jäsenkorttia näyttämällä)
 
Muistathan pakata mukaasi tanssikengät tai muut tanssilattiallemme sopivat sisäkengät, sillä ulkokengät tulee jättää eteiseen.
 
Flama sijaitsee ihan Turun linnan lähellä osoitteessa Linnankatu 84. Bussi nro 1 (Kauppatori–Turun satama) pysähtyy aivan Flaman edessä pysäkillä Satamakatu. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia. Katso aikataulut Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta: http://www.foli.fi/. Flaman takana olevalla parkkipaikalla on joitain Flaman asiakkaille varattuja parkkipaikkoja, ja lähistöllä on useita kiekollisia ja maksullisia parkkialueita.
 
Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan ihanista tansseista, musiikista ja ihmisistä! Kutsu ystäväsikin mukaan Friday Flaman Facebook-tapahtuman kautta!

Tekisikö mielesi jatkaa salsan pyörteissä läpi viikonlopun?

Jos sinulla on jo aiempaa salsataustaa ja haluaisit saada hieman lisämaustetta tanssiisi stylingin muodossa, nyt tulevana sunnuntaina on mahdollisuutesi päästä kehittämään taitojasi viejänä; Matias Löyttyniemen Salsa Styling -tiiviskurssin toiselle tunnille voi vielä ilmoittautua mukaan joko viejänä taikka sitten parina. Jos siis tanssipari löytyy omasta takaa, pääsee vielä osallistumaan tälle huipputunnille. Pelkkiä seuraajia ei tiiviskurssille enää valitettavasti oteta. Tässä pähkinänkuoressa sunnuntain tiiviskurssin ohjelma:

Matias Löyttyniemen tiiviskurssi Tanssistudio Flamassa su 18.2. klo 12.30–15.45!

klo 12.30–14.00 soolosalsa styling, keskitaso 1,5h
klo 14.15–15.45 parisalsa styling, keskitaso 1,5h (mukaan voi ilmoittautua parina tai viejänä)

Hinta: 15 € / 1,5h tunti

Ilmoittaudu mukaan heti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Matiaksen kanssa hypätään salsan tyylittelyjen maailmaan ja tehdään tanssista entistä mehukkaampaa ja tyylikkäämpää! Tiiviskurssin toisella tunnilla sovelletaan omaa tekniikkaa ja tekemistä parityöskentelyyn. Tunti edellyttää salsan perusteiden osaamista, eli tunti on tarkoitettu vähintään vuoden verran harrastaneille.

Matias on pidetty opettaja, jonka opetuksessa korostuvat tanssin ilo ja musiikintulkinta. Opetuskokemusta hänellä on yli kymmenen vuoden ajalta, lukuisista tanssikouluista ympäri Suomea. Opettajana hänelle on tärkeää, että ihmiset oppivat tanssin idean ja tekniikan, koska silloin päästään nauttimaan tanssimisesta täysin siemauksin!

Lisätietoa Matiaksesta osoitteessa http://www.timbero.fi/.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin