Elina Valtosen Afro Caribbean -workshopit la 24.3.

Jaa tämä kirjoitus

Ihana Elina Valtonen saapuu jälleen Flamaan pitämään workshoppeja! Viime syksynä nämä tunnit saivat osallistujilta runsaasti positiivista palautetta, joten suosittelemme näitä energisiä tunteja lämmöllä!

Tunnit/aikataulu la 24.3.2018:

Klo 11–12 Caribbean Party
Klo 12–13 Reggaeton
Klo 13–14 Contemporary Fusion

ILMOITTAUDU tunneille etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Kaikilla tunneilla on vielä tilaa.

Hinnat:
1 tunti: 15 €
2 tuntia: 25 €
3 tuntia: 35 €

CARIBBEAN PARTY

Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, luvassa muun muassa socaa, dancehalial, salsaa ja reggaetonia. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin viedä. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoista, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki.

REGGAETON

Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Kuubasta ja Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

CONTEMPORARY FUSION

Tämä tunti antaa tilaa oman tanssijuuden tutkimiselle. Hahmotamme tilaa, annamme liikkeen virrata ja käytämme myös improvisaatiota apuvälineenä. Tunti yhdistelee eri nykytanssitekniikoita, mutta emme ole sidoksissa mihinkään tiettyyn laatuun tai muotoon. Tunnin tavoitteena on tuoda lisää vapautta ja nautintoa omaan liikkeeseen.

Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä kymmenessä eri valtiossa. Viimeisimpänä hän työskenteli afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa 1,5 vuotta. Pohjois-Amerikan ohella hän on päässyt kiertämään myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraation lähteitään. Elina rakastaa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä. Elina haluaa jakaa tanssin vapauttavaa sanomaa, joka ohjaa meitä kohti totuutta.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin