Amanda Nousiaisen Tribal Fusion -vatsatanssin tiiviskurssi su 4.3. klo 12-14

Jaa tämä kirjoitus

Tribal Fusion on moderni vatsatanssityyli, joka on kehitetty American Tribal Style® -tanssityylistä sekoittamalla siihen muita tanssilajeja, kuten hiphoppia, nykytanssia ja flamencoa. Liikekieleltään tyyli on pehmeän soljuvaa maustettuna terävillä aksenteilla.

Aika: su 4.3.2018 klo 12-14
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84, 20100 Turku
Hinta: 25 / 20 € (opiskelijat, eläkeläiset)

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä spostia: [email protected]

Kurssilla harjoitellaan tyylille ominaisia liikkeitä ja niiden tekniikkaa sekä tehdään lyhyttä loppusarjaa. Tutustutaan myös liikkeiden kerrostamisen (layering) perusteisiin. Opetellaan muun muassa pehmeitä lantion ja käsien liikkeitä sekä teräviä iskuja ja aksentteja. Kurssi soveltuu hyvin sekä vasta-alkajille että pidempään tanssineille.

Amanda Nousiainen
Amanda on liikkunut lapsesta saakka eri urheilulajien parista tanssitunneille. Tanssi vei mennessään ja itämaisen tanssin parissa on kulunut jo 15 vuotta. Vuosien varrelta on kokemusta myös monista muista tanssilajeista baletista hip hoppiin. Tanssin opettamisen Amanda aloitti vuonna 2011. Opettajana Amanda on kannustava, humoristinen ja tarkka. Tunneillaan hän pyrkii luomaan rennon ilmapiirin, jossa uuden oppiminen on hauskaa, mutta myös haastavaa.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin