Pinja & Rado: Sensual Bachata Workshops lauantaina 26. tammikuuta

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 26. tammikuuta Flamassa tanssitaan sensual bachataa Pinjan ja Radon kanssa!

AIKATAULU LA 26.1.
klo 11:00–12.00 Bachata Ladies’ Styling
klo 12:15–13:45 Sensual Bachata 1 -paritunti, keskitaso
klo 14:00–15:30 Sensual Bachata 2 -paritunti, keskitaso
klo 15:45–16:45 Bachata Mens’ Styling

TUNNIT
klo 11:00–12:00 Bachata Ladies’ Styling, Pinja
Ladies’ styling -tunnilla opit myös paritanssille tärkeää vartalonkäyttöä, tyylittelyä ja musikaalisuutta. Tämä tunti on täynnä juuri sitä naisellista energiaa ja itsevarmuutta.

klo 12:15–13:45 Sensual Bachata 1, Pinja & Rado
Tällä tunnilla pääset sisälle siihen, mikä Cadizin synnyttämän ja tunteita täynnä olevan sensual bachatan tekee niin suosituksi maailmalla. Et saa tunnilla pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat myös vinkkejä sosiaalitanssiin. Tunnin taso on keskitaso, joten osallistujien on hyvä hallita bachatan perusteet.

klo 14:00–15:30 Sensual Bachata 2, Pinja & Rado
Tällä tunnilla jatketaan 1 tunnin asioita hieman haastavampiin asioihin ja harjoitellaan lisää tekniikkaa sekä kuvioita.

klo 15:45–16:45 Bachata Mens’ Styling, Rado
Mens’ styling -tunnilla opit myös paritanssille tärkeää miesten vartalonkäyttöä, tyylittelyä ja musikaalisuutta, ja voit olla varma että näillä opeilla et jää seinäruusuksi tanssilattialla.

HINNAT
– Bachata Ladies’ Styling tai Mens’ Styling (1 h): 15 €
– Sensual Bachata -paritunti (1,5h): 25 €
– Molemmat paritunnit (yht. 3 h) yhteishintaan: 40 €

ILMOITTAUDU tunneille lähettämällä sähköpostia: info@flama.fi. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Peruutus kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen. Sen jälkeen vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa, huolehdimme paritasapainosta.

OPETTAJAT: PINJA JA RADO
Pinja on harrastanut pienestä asti kilpa- ja latinotansseja sekä soolona että paritansseina, ja nykyään hän kartuttaa aktiivisesti tanssikokemustaan ulkomailla mm. osallistumalla maailman tunnetuimpien latinalaistanssien ammattilaisten opetukseen. Pinja opettaa reggaetonia, salsaa ja bachataa ympäri Suomea sekä jonkin verran myös maan rajojen ulkopuolella. Varsinkin hänen Bachata Ladies’ Styling -tuntinsa ovat saaneet suurta suosiota!

Virosta tuleva Rado taas on tanssinut afrolatin -tansseja laidasta laitaan jo useamman vuoden, mutta nykyään keskittyy lähinnä bachatan opetukseen ja opiskeluun. Hän opettaa bachatatunteja sekä Tallinnassa että Tartossa muutamassa eri tanssikoulussa.

Rado ja Pinja ovat tanssineet ja opettaneet yhdessä vasta vähän aikaa, mutta heidän intohimonsa ja jaetut näkemyksensä tanssiin tekevät tästä kaksikosta vahvan opettajaparin, joka saa varmasti hymyn sinunkin huulillesi!

Vinkkaa tiiviskurssista myös kavereillesi Facebook-tapahtuman kautta.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin