Twerk-tiiviskurssi la 20.1. klo 13–16

Jaa tämä kirjoitus

Lauantaina 20.1.2018 klo 13-16 Flamassa twerkataan!

Luvassa on kolme tuntia täyttä mimmienergiaa (eri koreot kuin viime tiivarilla):

klo 13–14 Bootylicious – twerk-tekniikoita, ei koreografiaa
Bootylicious on tunti täynnä sheikkauksia, heristyksiä, poppauksia ja pyllynpyörityksiä. Tunnilla keskitytään erilaisiin pyllyttelytekniikoihin, eikä tehdä koreografiaa. Täyttä tykitystä alusta loppuun, eikä hikoilulta vältytä!

klo 14–15 Flawless diva
Flawless diva – koreografiatunti
Tunnilla tehdään naisellinen koreografia, joka huokuu itsevarmuutta ja sensuellia liikekieltä yhdistettynä aksentteihin. Tunnilla saat päästää irti sisäisen diivasi!

klo 15–16 Hardcore
Hardcore – koreografiatunti
Tunnilla tehdään vauhdikas koreografia, joka ei jätä ketään kylmäksi! Koreografia sisältää paljon viikkotunneiltakin tuttuja ”perustekniikoita”.

KAIKKI tunnit ovat avoimen tason tunteja, eli et tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi!

Hinnat:
1h: 12 €
2h: 22 €
3h: 30 €

Ota mukaasi tunneille polvisuojat tai esim. säärystimet polvien suojaksi.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Opettaja: Meri Niemi

Twerkin SM-finaalitasollakin kisannut Flaman TwerkMama Meri on todellinen energiapommi, jonka tunnit täyttyvät naurusta ja huumorista – tiukkaa treeniä unohtamatta.

Monipuolisesti eri tanssilajeja treenannutta Meriä viehättää twerkissä lajin fyysisyys, ronskius ja haastavat tekniikat. Hänen mielestään lajissa parasta on se, että siinä voi samanaikaisesti tehdä äärimmäisen rankkaa fyysistä työtä kehollaan että ylistää omaa vartaloaan. Merin mielestä on upeaa nähdä tunneilla oppilaiden ylittävän itsensä ja tekevän jotain sellaista, johon he eivät uskoneet pystyvänsä. Jokainen saa tulla tunneille juuri omana itsenään, pyllyn kokoon katsomatta.

TWERK

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk on mukaansatempaavaa ja hauskaa, ja tunnilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla. Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä muutamia lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä, ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää koko fyysistä kuntoa: erityisesti selkä-, reisi-, pakara- ja vatsalihaksia.

Tämä workshop on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin