Vuoden viimeiset tiiviskurssit: la 9.12. Sassy Saturday ja su 10.12. jazztanssia

Jaa tämä kirjoitus

Joulukuu startattiin tänä viikonloppuna energisissä lattaritunnelmissa. Ensi viikonloppuna järjestetään studiossamme vuoden viimeiset tiiviskurssit huippuopettajien johdolla: lauantaina 9.12. Flama täyttyy räjähtävästä energiasta ja asenteesta, kun dancehallin kärkinimiin kuuluva Evaleena ’JaMami’ Vuorenmaa tulee pitämään Dancehall Queenstyle – ja Commercial Dance -tiiviskursseja ja Flaman upea Pauliina Latva naisellisen Show Heels -tiiviskurssin; sunnuntaina 10.12. päästään sen sijaan tulkitsemaan mukaansastempaavaa jazztanssia. Kaikille tunneille on vielä joitain paikkoja jäljellä, joten varmistathan omasi pikimmiten lähettämällä ilmoittautumisesi osoitteeseen [email protected]. Tässä kertauksena kooste tulevan viikonlopun tiiviskurssien tuntitarjonnasta:

La 9.12. Sassy Saturday

klo 12.00–13.30 Show Heels, avoin taso –  Pauliina Latva

klo 13.30–15.00 Commercial Dance, avoin taso – Evaleena ’JaMami’ Vuorenmaa

klo 15.00–16.30 Dancehall Queenstyle, avoin taso – Evaleena ’JaMami’ Vuorenmaa

klo 16.45–18.15 Dancehall Queenstyle, jatko – Evaleena ’JaMami’ Vuorenmaa

SHOW HEELS

Show Heels -tunnilla heittäydytään supernaiselliseen showtanssityyliin! Musavideoiden estetiikasta ammentavalla tunnilla saat olla hetken oman elämäsi Beyoncé!  Tunnilla tutustutaan korkokengillä tanssimiseen showtanssin parissa. Monipuolisen lämmittelyn ja tanssitekniikkaharjoitteiden jälkeen perehdytään korkokengillä työskentelyyn koreografian muodossa. Tunnilla keskitytään ilmaisuun, esiintymiseen sekä oman tyylin löytämiseen. Ota tunnille mukaasi omat korkokengät. Tunnille voi halutessaan osallistua myös ilman korkoja.

COMMERCIAL DANCE

Commercial Dance on urbaani fuusiotanssi, jossa yhdistellään eri lajien tekniikoita ja haetaan musavideohenkistä rohkeaa asennetta ja show-meininkiä. Tunnilla keskitytään tekemään koreografiaa.

 

DANCEHALL QUEENSTYLE

Dancehall on Jamaikalla syntynyt ja edelleen kehittyvä katutanssilaji. Dancehall Queenstyle tiivareilla keskitymme naisten omaan tyyliin: Asenteeseen, mimmimuuveihin/stepseihin sekä tasosta riippuen myös akrobatiaa. Ota tunnille mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai vaikka säärystimet polvien suojaksi.

HUOM! Dancehall Queenstyle -tiiviskurssien biisi- ja liikemateriaali huomioiden alaikäraja tunneille osallistujille on 16 vuotta.

HINNAT
1 workshop (1,5 h): 25 €
2 workshopia (3 h): 40 €
3 workshopia (4,5 h): 55 €

”Evaleena ”JaMami” Vuorenmaa on opettanut katutanssi- ja showlajeja yli 15 vuotta. Tällä hetkellä hän opettaa viikkotunteja neljässä eri tanssikoulussa Tampereella, Ylöjärvellä ja Jyväskylässä. Hän käy myös säännöllisesti pitämässä tiiviskursseja ympäri Suomea. Dancehall-opettajana Evaleena kuuluu tämän maan kärkinimiin. Hän pitää kunnia-asianaan kouluttaa itseään lajissa jatkuvasti ja reissaa siksi huippuopettajien tiiviskurssien ja yksityistuntien perässä niin Suomessa kuin ulkomailla. Evelle on tärkeää pysyä ajanhermolla ja tarjota oppilailleen parasta. Maailmassa ei ole kovin montaa merkittävää DH-tanssijaa/opettajaa, jonka opeissa Evaleena ei olisi ollut. Evaleena luotsaa tällä hetkellä myös kahta esiintyvää ja kisaavaa dancehall-ryhmää, JaMam’s Cats sekä Rumble Squad.

Pauliina Latva on tanssinopettaja, personal trainer sekä fysioterapiaopiskelija, joka on opiskellut
tanssia New Yorkissa ja esiintynyt ja tehnyt tanssijan töitä laajalla skaalalla niin Suomessa
kuin ulkomailla. Hän on tanssinut artistien taustatanssijana, musiikkivideoilla, tehnyt
mainoskuvauksia sekä ollut tanssijana oopperassa.Tanssihistoriansa aikana Pauliina on ehtinyt treenata laaja-alaisesti eri lajeja, muun muassa
nykytanssia, hiphoppia, breakdancea, jazzia, show’ta, akrobatiaa ja salsaa. Opettajana Pauliina on innostava ja kannustava. Hänen hyväntuulisilla tunneillaan näkyy monipuolinen tanssiosaaminen ja tyypillistä on lajirajojen ennakkoluuloton rikkominen.

Kutsu ystäväsikin mukaan tiiviskurssille Facebook-tapahtuman kautta!

 

Su 10.12. Jazztanssitunti

Flamassa päästään nauttimaan jazztanssista vielä ennen joulua. Jazztanssin näytetunti pidetään sunnuntaina 10.12. klo 14–15, ja tunnin ohjaajana toimii Rianna Rintamäki.

Tunnilla tutustutaan jazztanssin perusteisiin, kuten rytmiikkaan ja isolaatioon, ja saadaan maistiaisia eri jazztanssityyleistä. Tunnilla tanssitaan pieniä sarjoja, etsitään omaa sisäistä jazzaria ja nautitaan liikkeestä!

Rianna Rintamäki valmistuu jouluna tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta. Opintojensa ohella hän on opettanut ja kerännyt kokemusta eri-ikäisten kanssa työskentelemisestä. Rianna on lempeä opettaja, joka haluaa tunneillaan välittää kehopositiivisuutta ja herätellä liikkeen moninaisia ja luovia mahdollisuuksia. Tanssissa hän rakastaa sen tuomaa vapauden tunnetta, mahdollisuutta kommunikoida ilman sanoja ja itsensä ylittämisen hetkiä.

Ilmoittaudu kursseille pikimmiten lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!