Viikon tiiviskurssi: Elina Valtosen Caribbean Party, Reggaeton ja Afro-Caribbean Contemporary

Jaa tämä kirjoitus

Tänä viikonloppuna Flama täyttyy edellisviikonlopun tapaan suunnattomalla energialla. Huippulahjakas ja valloittava Elina Valtonen tulee pitämään Afro-Caribbean Workshoppia tanssistudioomme nyt lauantaina 21.10. klo 12–15. Tarjolla kolme erilaista tuntia. Tule yhdelle, kahdelle taikka kaikille kolmelle. Helpoin ja edullisin matka valtameren toiselle puolelle Karibian lämpöön ja tunnelmaan. Varaa paikkasi nyt!

Klo 12–13: Caribbean Party
Caribbean Party -tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, mm. socan, dancehallin, salsan ja reggaetonin tahtiin. Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin liikuttaa. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoja, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki!

Klo 13–14: Reggaeton
Reggaeton on musiikki- ja tanssityyli, joka on lähtenyt Kuubasta ja Puerto Ricosta ja on nykyään Etelä- ja Väli-Amerikan suosituimpia tanssityylejä, etenkin nuorten keskuudessa. Reggaetonille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut, polyrytmiikka ja isolaatioilla leikittely.

Klo 14–15: Afro-Caribbean Contemporary
Tunnilla yhdistetään länsimaista tanssitekniikkaa afrokaribialaisperinteeseen. Tämä tarkoittaa ekspressiivistä keskivartalon käyttöä yhdistettynä raajojen artikulointiin. Afrosta kumpuava runsas ja monipuolinen keskivartalon käyttö mahdollistaa tunteiden ja tarinoiden syvällisen välittämisen.

Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä kymmenessä eri maassa. Viimeisimpänä hän työskenteli afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa puolitoista vuotta. Pohjois-Amerikan ohella hän on päässyt kiertämään myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraation lähteitään. Elina rakastaa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä. Elina on omien sanojensa mukaan ”intohimoinen jakamaan tanssin vapauttavaa sanomaa, joka ohjaa meitä kohti totuutta”.

Ilmoittaudu tiivarille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Hinnat:
1 tunti: 15 €
2 tuntia: 25 €
3 tuntia: 35 €

Tervetuloa mukaan!

 

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin