Flamassa tanssi-ilta Saturday Social la 30.9. klo 21–02

Jaa tämä kirjoitus

Flama on ollut pian yhden kuukauden ajan auki! Haluamme kiittää teitä kaikkia ihania, jotka olette löytäneet studiollemme ja toivottaa kaikki uudet tanssijat tervetulleeksi! Sen kunniaksi järjestämme Flaman tiloissa tulevana lauantaina 30.9. klo 21-02 tanssi-illan. Illan aikana kahdella tanssilattialla soi salsaa, bachataa ja kizombaa.
 
Alakerran Black Sugar bunkerissa kuumimmat kizombarytmit tarjoilee DJ Nelo Kuata.
 
Sisäänpääsymaksu 6€ (kortilla tai käteisellä).
 
Flama sijaitsee ihan Turun linnan lähellä osoitteessa Linnankatu 84. Bussi nro 1 (Kauppatori-Turun satama) pysähtyy aivan Flaman edessä. Bussimatka Kauppatorilta studiolle kestää noin 10 minuuttia. Katso aikataulut Turun seudun joukkoliikenteen sivuilta: http://www.foli.fi/ Flaman takana olevalla parkkipaikalla on ilmaisia parkkipaikkoja, ja lähistöllä on useita kiekollisia ja maksullisia parkkialueita.
 
Tervetuloa pitämään hauskaa!
 
***
 
Flama has now been open almost for a month! We would like to thank you all who have already found our dance studio and we wish all new dancers warmly welcome too! In honor of the first month, we will organize a dance night this Saturday, September 30th, from 9pm to 1am in Flama’s premises. We will have two dance floors where salsa, bachata and kizomba will be played late into the night.
 
Black Sugar Bunker downstairs will offer the hottest kizomba beats played by DJ Nelo Kuata.
The entrance fee is 6€ and you can pay it by card or cash.
 
Dance Studio Flama is located next to Turku Castle at Linnankatu 84. Bus Line 1 (Market Square–Turku Harbor) will stop just in front of Flama and the bus trip from market square to the dance studio takes around 10 minutes. Check the bus schedule at http://www.foli.fi/ to choose the right time to come. If you decide to come by your own car, there are free parking spaces behind the dance studio and other parking options nearby, such as chargeable parking lots or ones requiring a parking disk.
 
Welcome to have fun!
 

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin