Flamassa kaveriviikko: kaksi yhden hinnalla tunneille 18.9.-24.9.

Jaa tämä kirjoitus

Tanssistudio Flama viettää tällä viikolla kaveriviikkoa – kaksi henkilöä yhden hinnalla tunnille!

Edun voi hyödyntää 18.9.–24.9. välisenä aikana maksamalla kertamaksun vain toisesta henkilöstä tai sarjakorteilla, jolloin pääsette molemmat yhden kerran merkinnällä tunnille. Nappaa siis ystäväsi mukaan ja tulkaa yhdessä pitämään hauskaa tanssien!


Flama is having a friends week next week from 18th to 24th of September, so two people can come to a class for the price of one. When you buy a single class or you use your punch card, your friend can join you for the class, free of charge! So, bring your friend along and come together to have fun dancing!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin