Oona Varinowski aloitti tanssiharrastuksen salsalla ja muilla kuubalaisilla tansseilla. Myöhemmin mukaan tulivat kizomba, urban kiz ja dancehall. Oona ohjaa dancehall queenstyle, urban kiz ja urban kiz lady style -tunteja. Oonalle on tärkeää tuoda opetuksessaan esiin myös tanssin alkuperää ja kulttuuria. Esimerkiksi dancehall -tunneilla opitaan jamaikalaisesta kulttuurista, tanssien luojista sekä liikkeiden merkityksestä. Oona käy säännöllisesti sekä jamaikalaisten että eurooppalaisten dancehall-tanssijoiden tunneilla ja matkustaa Jamaikalle aina kun siihen on mahdollisuus. Hän kirjoitti myös yliopiston lopputyönsä dancehallista.
Oona koluaa säännöllisesti Euroopan kizomba- ja urban kiz -festareita. Vuonna 2018 hän suoritti Curtis Seldonin ja Carola Taulerin urban kiz -opettajakoulutuksen ensimmäisen osan. Lisäksi hän on tanssinut paljon ruotsalaisen huippuopettajan Ronie Salehin kanssa ja opettanut tämän parina Kizomba Fusion -verkkokurssilla.
Oonalle on erityisen tärkeää, että tanssitunneilla vallitsee turvallinen ilmapiiri, jossa jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi juuri sellaisena kuin on.