Tartu kevätkauden avajaistarjouksiin

Tanssit jatkuvat joulutauon jälkeen Flamalla, kun kevätkausi käynnistyy 9. tammikuuta. Juhlimme uutta vuotta ja uuden tanssikauden aloitusta erilaisin tarjouksin. Tule aloittamaan uusi tanssiharrastus tai jatkamaan tanssimista lämpimässä yhteisössämme!

Jaa tämä kirjoitus

Tutustumisviikon tarjous

Tervetuloa kokeilemaan tanssituntejamme alennettuun hintaan! Kaikki kevätkauden ensimmäisen viikon drop-in-tunnit tutustumishintaan 8 € / tunti. Varaa paikkasi drop-in-tunneille ajanvarausjärjestelmästämme

Tarjous on voimassa 9.–15.1.2023.

Flaman kevätkauden korttitarjoukset

Muista myös korttitarjouksemme ja nappaa tanssikortit kevätkaudelle tarjoushintaan. 

Tarjouksemme ovat voimassa sunnuntaihin 15.1.2023 asti. Hanki omasi nyt verkkokaupastamme tai studioiltamme!

Korttiemme voimassaoloaika alkaa vasta kortin ensimmäisestä käyttökerrasta, ei ostopäivästä. 

Tanssitunteja joka makuun – viikottain lähes sata erilaista tuntia

Kevään aikataulustamme löytyy lähes sata erilaista viikkotuntia ja lisäksi viikonloppuisin järjestetään workshoppeja, tanssibileitä ja -tapahtumia.

Ehdit vielä ilmoittautua mukaan myös kevään kursseillemme. Varmista paikkasi ostamalla haluamasi kurssit verkkokaupastamme.

Kevään 2023 anytime-kortilla pääset kaikille drop-in-tunneille ja kursseille ilman erillisiä kurssimaksuja. Anytime-kortin hinta on 610 €.

Katso kevään aikataulu ja kurssitarjonta!

Kevätkausi alkaa 9. tammikuuta ja päättyy 28. toukokuuta 2023. Tunteja pidetään molemmilla studioillamme: Linnankadulla ja uudella studiollamme Flama Rauhankadulla.

Sydämellisesti tervetuloa aloittamaan uusi vuosi tanssin parissa!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

Workshops

Häävalssikurssi la 12.5.

Kaunis ja elegantti häävalssi on häiden ehdoton kohokohta! Tule hakemaan varmuutta askeliin häävalssikurssiltamme. Tällä yhden kerran kurssilla harjoittelemme häävalssia. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta, eli nyt