Matias Löyttyniemen rueda-workshopit Flaman Rueda Weekendissä 11.–12.2.2023

Ruskeahiuksinen parrakas mies hymyilee leveästi. Päällään keltaraitapaita. Kuvassa Matias Löyttyniemi.

Haluatko kertoa tunnista muille?

Matias Löyttyniemi vierailee Flamassa 11.–12.2.2023 rueda-workshoppien merkeissä.

Ruedassa (rueda de casino) tanssitaan parisalsaa yhdessä isossa ringissä, ja parit vaihtuvat lennosta kesken liikkeiden.

Aikataulu

LAUANTAINA 11.2.2023

Ruedan perusteet klo 12:00–14:00 (2 h)

Kaikki mitä tarvitset ruedan peruskuvioista, liikkumistekniikasta sekä yleisestä ruedan hahmottamisesta
Lumipallo lähtee liikkeelle rauhassa, mutta nopeutta keräten. Parisalsan perusteet tulee olla hyvin hallussa, vähintään tasolla 2

Rueda Flow klo 14:15–16:15 (2 h)

Enemmän liikkumista, enemmän flowta
Käydään läpi ruedan tärkeimmät flow-liikkeet, joiden avulla parit vaihtuvat kuin taikaiskusta ja rueda pysyy liikkeessä.
Aikaisempi kokemus ruedasta on välttämätöntä, esim ruedan perusteet

SUNNUNTAINA 12.2.2023

Saloneo Special klo 12:00–14:00 (2 h)

Ruedan liikkeistä elegantein, saloneo, on yksi monikäyttöisimpiä kuvioita ruedassa. Sillä saa ruedan ihanasti liikkeelle, ja se yhdistyy herkullisesti moniin flow-henkisiin liikkeisiin! Käymme läpi saloneon sekä kirjavan lajitelman kaikenlaisia sen yhteyteen sopivia liikkeitä. Tätä tuntia varten tarvitset jomman kumman lauantain tunneista tai muuta aktiivista ruedakokemusta.

Vapaa ruedasessio klo 14:00–15:00 (1 h)

Tunti rentoa ja vapaata ruedailua! Matias soittaa ruedaystävällistä salsamusiikkia ja ohjaa parit ruedat alkulämmittelyksi. Sen jälkeen lattia on vapaa ruedan tanssimiseen, rennossa kokeiluhengessä!

Vapaa ruedasessio kuuluu workshoppien hintaan. Mikäli haluat osallistua vain vapaaseen ruedasessioon, on sen hinta 10 €.

Paikka: Tanssistudio Flama (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Opettaja: Matias Löyttyniemi

Hinta: 28 € / henkilö / workshop

Ilmoittaudu mukaan ostamalla workshopit verkkokaupastamme:

Rueda perusteet, 28 €

Rueda Flow, 28 €

Saloneo Special, 28 €

Vapaa ruedasessio, 10 €

Mikäli haluat maksaa workshoppeja tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred tms), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

MATIAS LÖYTTYNIEMI

“Löysin kuubalaiset tanssit 14-vuotiaana, ja viimeiset kymmenen vuotta olen opettanut sekä esiintynyt ympäri Suomea. Lähimpänä sydäntäni on tanssin ja musiikin suhde, ja sitä olen välittänyt niin perinteisillä tanssitunneilla kuin tanssijoille suunnatuilla luennoillakin! Parin välinen yhteys on toinen minulle tärkeä teema, ei pelkästään viennin ja seuraamisen vaan vartalonliikkeen, tanssillisen dialogin ja leikittelyn tasoilla. Minulle on tärkeää, että tanssitunneillani päästään aina tekniikan kautta kiinni itse tekemiseen ja tanssista nauttimiseen!

Vuonna 2012 aloitin musiikkitieteen opinnot Helsingin Yliopistossa, pääintresseinä musiikin suhde kulttuuriin, identiteetteihin ja tanssiin, erityisesti kuubalaisen musiikin ja tanssin kontekstissa. Opinnot ja tanssinopetus ovat kasvaneet sen jälkeen yhteen, ja monet niin musiikkitieteen kuin kasvatustieteenkin teemat ovat tulleet mukaan pedagogiikkaani.”

Lisätietoja workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin