Pinja Simolan keskitason paribachata-workshop 26.7.2023

Keskiviikkona 26.7. Flamassa tanssitaan paribachataa upean Pinja Simolan johdolla. Tämä keskitason workshop soveltuu paribachataa tanssineille, esimerkiksi niille, jotka ovat syksystä 2022 tanssineet Pinjan kursseilla tasoilla 1+ tai 2–3.

Haluatko kertoa tunnista muille?

Tällä workshopilla ei harjoitella pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat vinkkejä sosiaalitanssiin. Tule nauttimaan bachatan rytmeistä huippuopettajan johdolla!

Aika: keskiviikkona 26.7. klo 19:15–21:15
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)
Taso: keskitaso (paribachataa tanssineille, esimerkiksi niille, jotka ovat syksystä 2022 tanssineet Pinjan kursseilla tasoilla 1+ tai 2–3.)
Hinta: 25 € / henkilö

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme.

>> Varaa paikkasi

Voit ilmoittautua mukaan myös ilman omaa paria ja osallistua vaihtorinkiin. Huolehdimme paritasapainosta, joten valitsethan tilauksen yhteydessä, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana.

Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Tällä kurssilla tanssittava Sensual Bachata -tyylisuunta on syntynyt Cadizissa Espanjassa, ja sen keksijänä voidaan pitää Korke Escalonaa ja Judith Corderoa. Tällä kurssilla ei harjoitella pelkästään kuvioita, vaan opit oikean tekniikan liikkeiden toteuttamiseen ja saat vinkkejä sosiaalitanssiin.

Kurssin opettajana toimii Pinja Simola, joka opettaa bachataa, reggaetonia ja salsaa ympäri Suomea, sekä jonkin verran myös maan rajojen ulkopuolella yksin sekä parinsa kanssa.


Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tapahtumat

Tule mukaan paritanssien starttikursseillemme!

Aloita uusi hauska tanssiharrastus ja tule tutustumaan paritanssien starttikursseillemme! Paribachatan starttikurssi ke 26.7. Parisalsan starttikurssi su 30.7. Bachata Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin