Monse Villarroelin twerk-workshopit,11.3.2023

Haluatko kertoa tunnista muille?

Lauantaina 11. maaliskuuta 2023 saamme Flamaan vierailulle upean Monse Villarroelin!

Aikataulu la 11.3.2023
12.00-13.30 Twerk & Sweat, avoin taso (twerk-tekniikoita, ei koreografiaa)
13.45-15.15 Sensual Feminine Twerk, avoin taso

Ota mukaasi polvisuojat ja vesipullo.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Hinta: 21€/workshop

Ilmoittaudu mukaan workshopeille ostamalla ne verkkokaupastamme:

Twerk & Sweat, 21 €
Sensual Feminine Twerk, 21 €

Jos haluat maksaa workshopit tyky-edulla (esim. Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak), olethan yhteydessä sähköpostitse: [email protected].

SENSUAL FEMININE TWERK -WORKSHOP
“Tämä tunti on tarkoitettu kaikille niille jotka haluaa tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaan liikkeen kautta. Meissä kaikissa on sisäinen jumalatar joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tällä tunnilla luodaan rohkaiseva ja turvallinen tila ilmaista itseään. Jos olet joskus kokenut häpeän tunnetta tai epävarmuutta siitä mihin oma keho pystyy, saat tämän tunnin aikana päästä niistä vähitellen irti. Luodaan yhdessä rakastavainen ja avoin tila, jotta voimme yhdessä sallia omaa feminiinistä energiaa tulla esiin ilman rajoitteita. Tunnilla haluan antaa työkaluja, jotka auttavat jokaista löytämään omaa haluttua liikekieltään.” kuvaa Monse workshopin sisältöä.

MONSE VILLARROEL
Monse on intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja, joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Kahdesti twerkkauksen Suomen mestari ja vuosien kokemuksella tanssinopettajana sekä esiintyjänä hän on kerännyt kokemusta ja tietoa, jonka hän haluaa jakaa oppilailleen. Jokainen hänen tuntinsa on alusta loppuun suunniteltu niin, että oppilas pääse ylittää omia rajojaan ja tuntemaan onnistumisen oloa. Hän tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikka, voimaa ja ilmaisua. “Esittelemällä twerkin voiman haluan auttaa sinua vapauttamaan tukkeumia ja energioita, jotka ovat juuttuneet lantiokorin alueelle” Monse kertoo.

Lisätietoja: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin