Lattarilauantai 12.8.2023

Haluaisitko oppia tanssimaan kuumaa ja vauhdikasta reggaetonia? Entä iloista salsaa tai ihanan sensuellia bachataa? Lattarilauantai on päivä täynnä ihania lattarirytmejä!

Haluatko kertoa tunnista muille?

Lattarilauantain alkeisworkshopit on suunnattu erityisesti aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta kyseisistä tanssilajeista. Ohjelmassa on kolme erilaista soolotuntia, joten nyt voit tulla testaamaan eri lajeja ja löytää oman suosikkisi!

Tunnit pidetään Flama Rauhankadulla (Rauhankatu 15, Turku) lauantaina 12. elokuuta 2023. Tunnit sopivat kaikille, sukupuoleen ja ikään katsomatta.

Workshopien opettajana toimii Flaman perustaja Anna Ketopaikka.

Aikataulu la 12. elokuuta:
12:00–13:15 Reggaetonin alkeet (75 min)
13:30–14:45 Soolosalsan alkeet (75 min)
15:00–16:15 Soolobachatan alkeet (75 min)

Hinnat:
1 workshop: 17 €

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupastamme tai studioltamme.

Reggaeton

Reggaeton on 1990-luvun alussa syntynyt ja nykyään maailmanlaajuisesti suosittu tanssi- ja musiikkityyli, joka on saanut vaikutteita mm. erilaisista Etelä- ja Väli-Amerikan tanssityyleistä, kuten dance hallista, erilaisista afrotansseista ja myös esim. hip hopista. Reggaetonin juuret ovat mm. Panamassa, Puerto Ricossa ja Kuubassa.

Reggaetonin liikekielessä korostuu keskivartalon, erityisesti rintakehän ja lantion, isolaatioilla leikittely. Tyylille on ominaista vahvat dynaamiset vaihtelut; voimakkaat nopeat aksentit ja toisaalta pehmeän sensuellit liikkeet vuorottelevat reggaetonissa. Reggaetontunnit ovat täynnä voimaa, energiaa ja asennetta!

Soolosalsa

Salsan alkeistunti, jossa irroitellaan salsarytmien tahtiin ja harjoitellaan salsan perusaskeleita ja tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa.

Soolobachata

Bachata on sensuelli latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Tunnilla harjoittelemme erityisesti jalkatekniikkaa ja vartalon liikekieltä. Bachatamusiikki on täynnä tunnetta, ja se antaa mahdollisuuden rikkaaseen askel- ja vartalotyylittelyyn.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin