Katri Mäkisen Latin Show -workshop 29.4.2023 (täynnä)

Haluatko kertoa tunnista muille?

Upea Katri Mäkinen vierailee Flama Rauhankadulla opettamassa lauantaina 29. huhtikuuta. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tunnettu Katri on yksi Suomen tunnetuimmista tanssinopettajista ja tanssijoista.

Aika: la 29.4.2023 klo 13:30–15:00

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)

Taso: avoin taso (olisi hyvä olla aiempaa tanssiharrastustaustaa)

Workshop on ehtinyt täyttyä. Voit ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutusten varalta: [email protected]

KATRI MÄKINEN

Katri aloitti kilpatanssin 7-vuotiaana Virossa, josta hän muutti Ouluun ja siirtyi Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön valmennukseen. Jo aikaisessa vaiheessa Katri halusi erikoistua latinalaistansseihin, jotka ovat lapsuudesta saakka olleet kaikista tansseista lähimpänä hänen sydäntään. Katri voitti ensimmäisen Suomen mestaruuden juniori-ikäisenä, jonka jälkeen hän jatkoi kilpatanssiopintoja Lontoossa. Katri on asunut myös Roomassa, jossa hän sai treenata maailman huippuvalmentajien kanssa. Kilpatanssiuransa aikana Katri on voittanut lattareista viisi SM-kultaa ja edustanut suomea European- ja World Cupeissa, EM- ja MM-kilpailuissa sekä lukuisissa IDSF:n kansainvälisissä osakilpailuissa mm. Los Angelesissa, Miamissa, Melbournessa, Shanghaissa ja useimmissa Euroopan maissa.

Katri on toiminut tanssinopettajana myös muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -televisio-ohjelmassa. Hän on voittanut Tanssii Tähtien kanssa -kilpailun tanssiparinsa Pete Parkkosen kanssa vuonna 2014 ja Edis Tatlin kanssa vuonna 2018.

Lisätietoa workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin