Ida Martikaisen aikuisbaletin alkeisworkshop, 7.1.2023

Haluatko kertoa tunnista muille?

Aikuisbaletin alkeisworkshop, opettajana Ida Martikainen

Aika: lauantaina 7.1.2023 klo 11:00–12:30 (90 min).

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15), valkoinen iso rakennus sijaitsee Koulukadun puolella

Kurssi sopii ihan aloittelijoille, et tarvitse aiempaa tanssitaustaa.

Hinta: 21 €

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Aikuisbalettiworkshopilla tutustutaan klassisen baletin tekniikkaan ja perusliikkeisiin. Baletti kehittää syviä lihaksia sekä parantaa tasapainoa, koordinaatiokykyä ja ryhtiä. Lisäksi kehollinen ilmaisutaito saa uusia ulottuvuuksia.

Kurssi lähtee ihan alkeista, eli sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssiharrastustaustaa. Harjoittelemme lempeään tahtiin tutustuen baletin maailmaan.

Yllesi tarvitset mukavat tanssivaatteet ja jalkoihisi sukat tai pehmeät balettitossut.

Opettaja: Ida Martikainen
Ida on läsnäoleva ja lempeä, kehollista ilmaisua rakastava balettiohjaaja. Ida on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän Jyväskylän Tanssiopistossa vuosina 2004–2013 pääaineenaan klassinen baletti ja sivuaineinaan nykytanssi, jazztanssi sekä repertuaari. Hän on lisäksi ollut mukana lukuisissa tanssiteoksissa sekä tanssijana että koreografina.

Idalle tanssi merkitsee omaan kehoon sukeltamista ja sitä kautta jaettuun tilaan kiinnittymistä. Tanssitunnin tärkeimpänä elementtinä hän pitää huomiota samassa paikassa ja ajassa olemisesta: kehojen hetkittäistä synkronisaatiota ja tajua kehollisuuden yhteisestä kokemisesta. Opetuksensa myötä Ida haluaa saada tanssijat kokemaan kehonsa voimakkaiksi ja valoisiksi.

Lisätietoa workshopista: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin