Sunnuntaina 19. heinäkuuta Flamassa tanssitaan voguingia Emi Angelsin johdolla!

Vogue Femme -workshopit su 19.7.2020
– 12.00–13.15 Vogue Femme, tekniikka, avoin taso (75 min)
Tunnilla syvennytään vogue femmen tekniikkaan, ballroom-historiaan sekä kulttuuriin erilaisten tekniikka- ja freestyleharjoitusten muodossa.
– 13.30–14.45 Vogue Femme, koreorafia, avoin taso (75 min)
Tunnilla tehdään pehmeää ja naisellista koreografiaa käyttäen vogue femmen elementtejä. Koreo kuvataan lopuksi halukkaiden kanssa.

Molemmat tunnit ovat avoimen tason tunteja. Molemmille tunneille voit ottaa korot mukaan, jos haluat. Come as you are. ♥

Ilmoittaudu mukaan tunneille ostamalla ne verkkokaupastamme:
– tekniikkatunti 16 €
– koreotunti 16 €

Emi Angels 007
Emi Angels on vogue-tanssija Helsingistä, joka on tunnettu pehmeästä ja seksikkäästä vogue femme -tyylistään, sekä luovista käsistään. Hän kartuttanut kokemustaan maailman parhaiden opettajien johdolla ympäri maailmaa, kuten asumalla Tokiossa ja Rotterdamissa, sekä kisaamalla aktiivisesti ballroomissa ympäri Eurooppaa. Hän on myös kansainvälisen Kiki House of Angels -kollektiivin jäsen.

VOGUING
Voguing on näyttävä tanssilaji, joka on saanut syntynsä New Yorkissa Harlemin mustien ja latinoiden LGBTQ-yhteisöstä. Harlemin ballroom-skenestä Madonnan maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nostama laji on ottanut runsaasti vaikutteita muun muassa muotimaailmasta ja kamppailulajeista.

Voguing-tyylejä on useita (esim. old way, new way, femme) ja kullakin tyylillä on omat tyypilliset tekniikkansa ja liikekielensä. Voguingissa on tanssillisia performance-kategorioita, muotikategorioita, kauneuskategorioita ja realness-kategorioita. Voguing-tunneilla keskitytään joko yhteen tyyliin tai tutustutaan eri tyyleihin. Kaikille voguing-tyyleille on tyypillistä runsas käsitekniikoiden käyttö tanssissa, erilaiset poseeraukset ja erittäin itsevarma asenne.

Lisätietoja: [email protected]