Tulevana viikonloppuna Tanssistudio Flama täyttyy latinalaisesta tanssista. Oletko aina halunnut kokeilla salsaa? Miltä kuulostaisi aloittaa uutena harrastuksena parisalsa? Vai oletko tanssinut jo aiemmin ja haluaisit esimerkiksi syventää ja kehittää viikkotunneilta ja tanssibileistä kartuttamaasi tanssitaitoa salsan ja bachatan osalta? Nyt on sekä aivan vasta-alkajien että jo aiemmin tanssineiden tilaisuus päästä nauttimaan mukaansatempaavista latinorytmeistä tiiviskurssien muodossa: lauantaina 2.12. studioomme saapuu venezuelalainen Jharyis Boitel opettamaan soolo- ja parisalsaa sekä bachataa, kun taas sunnuntaina Anna Tolppa pitää tämän vuoden viimeisen parisalsan starttikurssin, joka on suunnattu uusille salsasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan kursseille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lisätietoa kursseista löydät alta sekä kurssien Facebooktapahtumista.

Lauantai 2.12. Jharyis Boitelin Salsa & Bachata Workshops

Venezuelalainen Jharyis Boitel on kokenut tanssinopettaja, joka on opettanut salsaa, bachataa ja merenguea yli 15 vuoden ajan. Jharyis aloitti tanssimisen kymmenvuotiaana, joten hänen tanssitaustansa on monipuolinen; hän on tanssinut muun muassa salsaa, merengueta, vallenatoa, champetaa, tamboresia, joropoa, breakdancea, trancea ja housea. Tällä hetkellä Jharyis opettaa mm. Helsinki Salsa Academyssa.

Lauantaina 2. joulukuuta tarjolla on kolme 1,5h mittaista workshoppia. Voit ilmoittaututua joko vain yhdelle tunnille tai vaikka kaikille kolmelle. Luvassa on
klo 12.00–13.30 soolosalsa – musikaalisuus, tekniikka & shines
klo 13.45–15.15 parisalsa, keskitaso – On1
klo 15.15–16.45 paribachata, keskitaso

Soolosalsatunneille on hyvin tilaa, joten kaikki halukkaat, taitotasosta riippumatta, ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Parisalsa ja -bachatatunneille voi vielä ilmoittautua viejänä tai sitten yhdessä oman parin kanssa. Seuraajien osalta paikat ovat valitettavasti ehtineet jo täyttyä. Ilmoittaudu siis pikimmiten tunneille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinnat
18 € / 90 min
35 € / 2 x 90 min
50 € / 3 x 90 min

Jharyis Boitelin tiiviskurssi on suunniteltu mielesi ja kehosi haastamiseksi. Kurssin aikana tulet oppimaan erilaisia shineja, soolosalsalle tyypillistä jalkatyöskentelyä, miesten ja naisten stylingia, kehittämään musiikintulkintakykyäsi erityyliseen ja tempoiseen salsa- ja bachatamusiikkiin sekä vahvistamaan itseluottamustasi tanssijana. Tarkemman kuvauksen eri tuntien sisällöstä löydät tältä sivustolta sekä kurssin Facebook-tapahtumasta.

Sunnuntaina 3.12. Parisalsan starttikurssi

Haluaisitko oppia tanssimaan ihanaa parisalsaa? Tämä kahden tunnin mittainen tiiviskurssi on tarkoitettu aivan aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta parisalsasta. Aloita uusi mukava harrastus ja tule pitämään hauskaa kanssamme!

Kurssilla harjoitellaan parisalsan perusaskeleita, rytmiikkaa, muutamia yksinkertaisia peruskuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa. Kurssin opettajana toimii Anna Tolppa.

Aika: su 3.12. klo 13–15
Paikka: Tanssistudio Flama, Linnankatu 84
Hinta: 25€ / 20€ (opiskelijat, eläkeläiset)

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Voit ilmoittautua yksin tai yhdessä parisi kanssa. Tunnilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Mikäli haluat kuitenkin tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, se on myös mahdollista. Ilmoita siinä tapauksessa vain asiasta opettajalle kurssille tullessasi. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi tunnille.

Tervetuloa mukaan!