Flaman suosituimmat tunnit näyttävät viikosta toiseen täyteen varatuilta, mutta myös viime hetken varausperuutuksia ja peruuttamattomia varauksia tehdään melko paljon. Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan haluamilleen tanssitunneille, otamme käyttöön uuden peruutuskäytännön.

Jos joudut peruuttamaan tulosi tunnille, voit peruuttaa sen viimeistään 6 h ennen tunnin alkua itse Avoinna24 -järjestelmän kautta tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@flama.fi. Huom! Toivomme kaikki peruutukset tämän sähköpostin kautta, ei esimerkiksi Instagram-direct-viestinä tai Facebookin kautta. Mikäli joudut peruuttamaan tulosi tunnille alle 6 h ennen tunnin alkua äkillisessä sairastapauksessa, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@flama.fi.

Peruuttamattomista varauksista (jos et saavu paikalle, etkä ilmoita asiasta) merkkaamme sarjakorttiin kerran käytetyksi tullessasi seuraavan kerran tanssimaan. Tällä käytännöllä toivomme, että peruuttamattomat varauksetvähenevät ja kaikki halukkaat mahtuvat mukaan haluamilleen tanssitunneille.