Voguen alkeiskurssi, tiistaisin 11.10.–13.12.2022 klo 18:15–19:10 (9 vk), opettajana Lotta Lähteenmäki

Tämä kurssi on jo ehtinyt täyttyä, mutta voit ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutuspaikkojen varalta: [email protected]

Voguing-alkeiskurssi Rauhankadun Flamassa tiistaisin 11.10.–13.12.2022 klo 18:15–19:10 (9 vk)

Kurssin opettajana toimii Lotta Lähteenmäki.

Kurssimaksu sisältää 9 x 55 min opetuskertaa.

Taso: alkeet

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Mikäli sinulla on Flaman syksyn 2022 Anytime-kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse [email protected]

105,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Voguing on tanssityyli, joka on osa ballroom-kulttuuria. Ballroom-kulttuuri on lähtöisin 1960-luvulta New Yorkin Harlemista mustien ja latinoiden lgbtq+-yhteisöstä.
Viiden kerran voguing-kurssilla opimme ballroom kulttuurista ja sen historiasta sekä tutustumme tanssityylinä vogue femmeen ja femmen viiteen elementtiin. Tunnit koostuvat lämmittelystä, elementtien harjoittelusta ja freestylestä, sekä loppusarjasta. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista, joten aikaisempaa kokemusta voguingista et tarvitse!

Opettaja: Lotta Lähteenmäki

Lotta on turkulainen tanssinopettaja, tanssija ja joogaohjaaja. Opetuskokemusta hänellä on jo yli 15 vuoden ajalta eri ikäisten oppilaiden ja eri tanssityylien parista. Lotta valmistui tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Tanssijana häneltä löytyy vahva tausta showtanssista – Lotta on tanssinut ja esiintynyt muun muassa laivalla, televisiossa sekä tanssivideoilla. Flamalla Lotta opettaa voguingia, jota hän on tanssinut vuodesta 2010. Voguingia ja Ballroom – kulttuuria Lotta on opiskellut muun muassa New Yorkissa alan pioneerien opissa. Suomessa hän on osallistunut useisiin Vogue balleihin sekä workshoppeihin. Lotan tunneilla on rento meno, mutta välillä itseään saa myös haastaa. Jokainen on tunnilla itseään varten. Voguing-tunneille on jokainen lajista kiinnostunut tervetullut loistamaan!

Lisätietoa kurssista: [email protected]