Lyrical Dance -kurssi, avoin taso (9 krt), keskiviikkoisin 22.3.–17.5.2023 klo 17:15–18:10, opettajana Vilma Kivekäs

Kurssin tunnit pidetään keskiviikkoisin 22.3.–17.5.2023 klo 17:15–18:10.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: avoin taso

Opettaja: Vilma Kivekäs

Kurssimaksu sisältää sisältää 9 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli sinulla on Flaman kevään 2023 Anytime-kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse [email protected]

109,00 

Kuvaus

Vilman Lyrical Dance -kurssilla pääset fiilistelemään musiikkimaailman herkkien ja tunnerikkaiden biisien kanssa. Tunneilla saat päästää tunteet valloilleen tanssin avulla. Lyrical dance ottaa vaikutteita muun muassa nykytanssista. Tule rohkeasti mukaan fiilistelemään!

Avoimen tason tunnilla tarkoitetaan, että tunnille voi osallistua kuka tahansa, mutta aiempi kokemus jostain tanssilajista on suositeltavaa. Voit hyvin osallistua avoimen tason tunnille, jos sinulla on jotain tanssitaustaa, vaikka et olisikaan tanssinut juuri kyseistä lajia.

Kurssin ohjaaja: Vilma Kivekäs

Vilma on koko ikänsä Turussa asunut tanssinopettaja, joka valmistui Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2021. Vilman opinnot painottuivat showtanssiin, mutta hän on innostunut ja kiinnostunut laajalti monista eri tanssilajeista. Tanssin opettaminen on Vilman intohimo, ja hän haluaa jakaa tanssin riemua kaikenikäisille.

Tanssinopettajana Vilmaa on kuvattu mukavaksi, ihanaksi ja taitavaksi. Palautteissa tanssijat ovat kertoneet, että hän kohtaa tanssiryhmäläiset omana itsenään ja hänen tunneillaan on lämmin tunnelma. Lisäksi tanssijat kuvaavat, että Vilman opetuksesta huokuu armollisuus omaa tekemistä kohtaan, mutta hän osaa silti haastaa jokaista omalla tasollaan. 

 

Tanssinopettajana Vilma haluaa luoda turvallisen ja kehittävän ilmapiirin. Hän haluaa jakaa osaamistaan ja intohimoaan sekä oppia vuorovaikutteisesti tuntien tanssijoilta sekä kollegoilta kehittääkseen itseään ja opettajuuttaan.

Lisätietoa: [email protected]