Urban Kiz, keskitaso (15 krt) tiistaisin 29.8.–5.12.2023 klo 19:15–20:10, opettajana Tuomas Sirviö

Urban Kiz -kurssi tiistaisin 29.8.–5.12.2023

Aika: klo 19:15–20:10
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)
Taso: keskitaso
Opettaja: Tuomas Sirviö

Tämä kurssi sopii yli vuoden ajan urban kiziä viikoittain tanssineille, esimerkiksi aiemmin Tuomaksen alkeisjatkotason ja keskitason kursseilla käyneille.

Jos ostat kurssin kahdelle henkilölle, lisääthän kaksi tuotetta ostoskoriin.

Mikäli sinulla on Flaman syksyn  2023 Anytime-kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu siinä tapauksessa kurssille sähköpostitse [email protected].

 

185,00 

Kuvaus

Urban Kiz on kizombasta kehittynyt paritanssityyli, joka syntyi Pariisissa Ranskassa 2010-luvulla. Urban Kiz on musiikkityylinä ottanut vaikutteita mm. hip hopista, ghettozoukista ja R&B:sta.

Tällä kurssilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, eli halutessasi voit tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä voitte osallistua parinvaihtoon. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, ilmoita siitä silloin kurssille tullessasi opettajalle.

Tuomas Sirviö

Tuomas aloitti tanssimisen salsan ja bachatan parissa, kun hän asui Ranskassa Pariisissa. Hän palasi Suomeen vuonna 2015, ja palattuaan hän löysi kizomban, semban ja urbankizin, joista jälkimmäisin vei mennessään. Useita ulkomaiden tanssifestareita läpi käyneenä, huippuopettajien opetuksessa olleena, hän päätti vuonna 2018 suorittaa Curtis Seldonin ja Carola Taulerin Urbankiz -opettajakoulutuksen ensimmäisen osan. Tämän jälkeen hän on jakanut oppimaansa, ja kehitellyt opetusmenetelmiään pääosin Turussa.

“Toivon että tunneiltani jäisi positiivinen fiilis, hyvät urbankiz -perusteet, rohkeus tulkita musiikkia ja toteuttaa itseään tanssilattialla ilman rajoja. Nähdään tanssitunneilla ja tanssilattioilla!”

Lisätietoa kurssista: [email protected]

Lisätiedot

Rooli

Viejä, Seuraaja