Urban Kiz keskitason kurssi (9 krt), kevät 2023, torstaisin 30.3.–25.5.2023 klo 20:15–21:10, opettajana Tuomas Sirviö

Urban Kiz keskitason kurssi Rauhankadun Flamassa torstaisin 30.3.–25.5.2023 klo 20:15–21:10

Paikka: Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: keskitaso

Opettaja: Tuomas Sirviö

Hinta: 109 € / henkilö

Kurssimaksu sisältää 9 x 55 min opetuskertaa.

Tällä kurssilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, eli halutessasi voit tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä voitte osallistua parinvaihtoon. Huom! Kurssimaksua maksaessasi ilmoita mahdollisen parisi nimi ”Tilauksen lisätiedot” -kentässä.

Huolehdimme paritasapainosta, joten kirjoitathan ”Tilauksen lisätiedot” -kenttään, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (E-passi, Smartum, Eazybreak, Edenred), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Mikäli sinulla on Flaman kevään 2023 Anytime-kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu silloin kurssille sähköpostitse [email protected].

109,00 

Kuvaus

Tämä kurssi sopii yli vuoden ajan urban kiziä viikoittain tanssineille, esimerkiksi Tuomaksen keskitason kursseilla käyneille.

Urban Kiz on kizombasta kehittynyt paritanssityyli, joka syntyi Pariisissa Ranskassa 2010-luvulla. Urban Kiz on musiikkityylinä ottanut vaikutteita mm. hip hopista, ghettozoukista ja R&B:sta.

Hinta: 109  € / henkilö

Kurssin opettaja: Tuomas Sirviö

Tuomas aloitti tanssimisen salsan ja bachatan parissa, kun hän asui Ranskassa Pariisissa. Hän palasi Suomeen vuonna 2015, ja palattuaan hän löysi kizomban, semban ja urbankizin, joista jälkimmäisin vei mennessään. Useita ulkomaiden tanssifestareita läpi käyneenä, huippuopettajien opetuksessa olleena, hän päätti vuonna 2018 suorittaa Curtis Seldonin ja Carola Taulerin Urbankiz -opettajakoulutuksen ensimmäisen osan. Tämän jälkeen hän on jakanut oppimaansa, ja kehitellyt opetusmenetelmiään pääosin Turussa.

“Toivon että tunneiltani jäisi positiivinen fiilis, hyvät urbankiz -perusteet, rohkeus tulkita musiikkia ja toteuttaa itseään tanssilattialla ilman rajoja. Nähdään tanssitunneilla ja tanssilattioilla!”

Lisätietoa kurssista: [email protected]