Urban Kizin alkeiskurssi (4 krt) torstaisin 3.–26.8.2023 klo 20:15–21:10, opettajana Tuomas Sirviö

Urban Kizin alkeiskurssi torstaisin 3.–26.8.2023

Aika: klo 20:15–21:10
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)
Taso: alkeet
Opettaja: Tuomas Sirviö

Tämä kurssi lähtee ihan alkeista, et tarvitse aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi kurssille! Voit ilmoittautua ilman omaa paria, huolehdimme paritasapainosta.

Jos ostat kurssin kahdelle henkilölle, lisääthän kaksi tuotetta ostoskoriin.

Mikäli sinulla on Flaman kesän 2023 Anytime-kortti, pääset tälle kurssille ilman erillistä kurssimaksua. Ilmoittaudu siinä tapauksessa kurssille sähköpostitse [email protected].

 

49,00 

Kuvaus

Urban Kiz on kizombasta kehittynyt paritanssityyli, joka syntyi Pariisissa Ranskassa 2010-luvulla. Urban Kiz on musiikkityylinä ottanut vaikutteita mm. hip hopista, ghettozoukista ja R&B:sta.

Tällä kurssilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, eli halutessasi voit tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä voitte osallistua parinvaihtoon. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, ilmoita siitä silloin kurssille tullessasi opettajalle.

Tuomas Sirviö

Tuomas aloitti tanssimisen salsan ja bachatan parissa, kun hän asui Ranskassa Pariisissa. Hän palasi Suomeen vuonna 2015, ja palattuaan hän löysi kizomban, semban ja urbankizin, joista jälkimmäisin vei mennessään. Useita ulkomaiden tanssifestareita läpi käyneenä, huippuopettajien opetuksessa olleena, hän päätti vuonna 2018 suorittaa Curtis Seldonin ja Carola Taulerin Urbankiz -opettajakoulutuksen ensimmäisen osan. Tämän jälkeen hän on jakanut oppimaansa, ja kehitellyt opetusmenetelmiään pääosin Turussa.

“Toivon että tunneiltani jäisi positiivinen fiilis, hyvät urbankiz -perusteet, rohkeus tulkita musiikkia ja toteuttaa itseään tanssilattialla ilman rajoja. Nähdään tanssitunneilla ja tanssilattioilla!”

Lisätietoa kurssista: [email protected]

Lisätiedot

Rooli

Viejä, Seuraaja