Urban kiz -alkeisjatkokurssi (9 krt), torstaisin 30.3.–25.5.2023 klo 19:15–20:10, opettajana Tuomas Sirviö

Tuomas Sirviön Urban kiz -alkeisjatkokurssi Flama Rauhankadulla keväällä 2023

Kurssin tunnit pidetään torstaisin 30.3.–25.5.2023 klo 19:15–20:10.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeisjatko

Opettaja: Tuomas Sirviö

Kurssi sisältää 9 x 55 min opetuskertaa.

Tämä kurssi sopii jo Urban kizin perusteet hallitseville, eli esimerkiksi Tuomaksen Urban kiz alkeet/perusteet -kurssin käyneille.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected].

 

109,00 

Kuvaus

Urban Kiz on kizombasta kehittynyt paritanssityyli, joka syntyi Pariisissa Ranskassa 2010-luvulla. Urban Kiz on musiikkityylinä ottanut vaikutteita mm. hip hopista, ghettozoukista ja R&B:sta.

Tuomas Sirviö

Tuomas aloitti tanssimisen salsan ja bachatan parissa, kun hän asui Ranskassa Pariisissa. Hän palasi Suomeen vuonna 2015, ja palattuaan hän löysi kizomban, semban ja urbankizin, joista jälkimmäisin vei mennessään. Useita ulkomaiden tanssifestareita läpi käyneenä, huippuopettajien opetuksessa olleena, hän päätti vuonna 2018 suorittaa Curtis Seldonin ja Carola Taulerin Urbankiz -opettajakoulutuksen ensimmäisen osan. Tämän jälkeen hän on jakanut oppimaansa, ja kehitellyt opetusmenetelmiään pääosin Turussa.

“Toivon että tunneiltani jäisi positiivinen fiilis, hyvät urbankiz -perusteet, rohkeus tulkita musiikkia ja toteuttaa itseään tanssilattialla ilman rajoja. Nähdään tanssitunneilla ja tanssilattioilla!”

Lisätietoa kurssista: [email protected]