Ultimate Emz Dancehall Female -workshop la 22.4.2023 klo 13:00–15:00

Lauantaina 22.4. on ainutlaatuinen tilaisuus päästä upean jamaikalaisen tanssijan tunnille, kun Ultimate Emz vierailee Turussa Flamassa!

Aika: la 22.4.2023 klo 13:00–15:00

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Huom! Emme palauta rahoja mikäli joudut perumaan tulosi. Mikäli sairastut, voit saada hyvityksenä workshopmaksun arvoisen lahjakortin Flamaan.

35,00 

Kuvaus

Emz (Shanice Anderson) on Ultimate Girls -tanssiryhmän perustajajäsen. Vuonna 2018 Emzin perustama tanssiryhmä on yksi tunnetuimmista jamaikalaisista naistanssiryhmistä. Ryhmä on muodostettu vuonna 2018 ja ryhmässä tanssii hänen lisäkseen kolme muuta tanssijaa: Hannah, Vodka ja Shamz. Ultimate Girls on paljon tunnustusta saanut tanssiryhmä Jamaikalla ja he ovat voittaneet ryhmänä useita tanssikilpailuja.

Emz on tanssinut koko elämänsä, pienestä lapsesta asti. Ammattitanssijana Emz on työskennellyt seitsemän vuoden ajan. Jamaikalla hän on opettanut useita vuosia Dancehallia ihmisille ympäri maailmaa. Lisäksi hän on työskennellyt useita vuosia hotelleissa tanssijana. Vuosina 2017-2019 Emz työskenteli Jam Dynamite tanssiryhmässä, joka esiintyi lähes kaikissa Jamaikan isoimmissa hotelleissa. Vuodesta 2020 hän on tehnyt töitä isoissa hotellien produktioissa erilaisissa esityksissä kuten International show, Michael Jackson show, Jamaican show ja monia muita ammattitanssijan töitä.

Emz on myös Jamaikan suurimman naisartistin Spicen taustatanssija ja tanssinut tämän Dancehall-Supertähden tanssijana Jamaikan suurimmilla festivaaleilla kuten Reggae Sumfesteilla ja Dream Weekendilla.

Emz on erittäin lahjakas ja intohimoinen tanssija. ”I am a talented and versatile dancer and I am very passionate about my craft. I let my talent speak emotionaly to make people feel what dancing is all about.

Lisätietoa workshopista: [email protected]