Twerkin alkeiskurssi (7 krt), sunnuntaisin 26.3.–28.5.2023 klo 17:15–18:10, opettajana Salla Siniranta (Täynnä!)

Salla Sinirannan twerkin alkeiskurssi keväällä 2023

Kurssin tunnit pidetään sunnuntaisin 26.3.–28.5.2023 klo 17:15–18:10. Tuntia ei pidetä pääsiäissunnuntaina 9.4., vappuaattona 30.4. eikä äitienpäivänä 14.5.2023.

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso: alkeet

Opettaja: Salla Siniranta

Kurssimaksu sisältää sisältää 7 x 55 min opetuskertaa.

Jos haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak tms.), ilmoittaudu sähköpostitse: [email protected]

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

85,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat  erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Orjuuden myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce -hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Twerk-tunneilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla! Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia twerk-tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Twerk-tunneilla tarvitaan polvisuojat.

Lisätietoa kurssista: [email protected]