Soolosalsakurssi, alkeisjatko (15 krt), sunnuntaisin 3.9.–17.12.2023 klo 18:00–18:55, opettajana Mirka Saali

Mirka Saalin soolosalsan alkeisjatkokurssi Flama Rauhankadulla syksyllä 2023

Kurssin tunnit pidetään sunnuntaisin 3.9.–17.12.2023 klo 18:00–18:55.

Tuntia ei pidetä isänpäivänä 12.11.2023.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeisjatko (soveltuu soolosalsan alkeet osaaville, noin puoli vuotta viikkotunneilla tanssineille)

Opettaja: Mirka Saali

Kurssi sisältää 15 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli haluat maksaa kurssin osittain tyky-edulla (Smartum, Edenred, ePassi tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Huom! Flaman syksyn 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille sähköpostitse: [email protected].

185,00 

Kuvaus

Kuubalaisen salsan alkeisjatkokurssilla irrotellaan salsarytmien tahtiin ja harjoitellaan salsan perusaskeleita ja tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa.

Opettaja: Mirka Saali

Mirka Saali ohjaa Flamalla Show Burlesque – ja reggaetontunteja sekä eri lattaritansseja muun muassa Latin Ladies Style – ja Salsa Ladies Style -tuntien muodossa.

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. Broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen ylittäminen.

Lisätietoa kurssista: [email protected]