Soololattarit 60+ (10 krt), tiistaisin 10.1.–14.3.2023 klo 11:00–12:00, ohjaajana Mirka Saali

Mirka Saalin  Soololattarit 60+ Tanssistudio Flamalla keväällä 2023

Haluaisitko tanssia ihaniin ja iloisiin lattarirytmeihin?

Kurssin tunnit pidetään tiistaisin 10.1.–14.3.2022 klo 11:00–12:00.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeet

Opettaja: Mirka Saali

Kurssi sisältää 10 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

 

95,00 

Kuvaus

Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. Broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen, mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen ylittäminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -showburlesquetanssiryhmässä. Mirka luotsaa tällä hetkellä kahta esiintyvää tanssiryhmää: show burlesque -ryhmä Flaming Firecrackersia ja latin-show -ryhmä Flama Crew´ta.

Lisätietoa kurssista: [email protected]