Soololattarit 60+ -alkeiskurssi (15 krt), tiistaisin 29.8.–5.12.2023 klo 12:00–12:55, ohjaajana Mirka Saali

Haluaisitko tanssia ihaniin ja iloisiin lattarirytmeihin? Tällä 60+-vuotiaille suunnatulla kurssilla tanssitaan eri  lattarilajeja aurinkoisella fiiliksellä! Kurssi lähtee ihan alkeista, joten et tarvitse aiempaa kokemusta mistään tanssilajista.

Kurssin tunnit pidetään tiistaisin 29.8.–5.12.2022 klo 12:00–12:55.

Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Taso: alkeet (et tarvitse aiempaa kokemusta)

Opettaja: Mirka Saali

Kurssi sisältää 15 x 55 min opetuskertaa.

Huom! Flaman syksyn 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille sähköpostitse: [email protected]

139,00 

Kuvaus

Mirka Saali

Mirkalla on pitkä historia eri tanssilajeista. Hän aloitti tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla ja harrasti sitä teini-ikään asti. Uudestaan hän löysi tanssin pariin 2010 ja ihastui lattareihin ja varsinkin kuubalaisiin tansseihin. Sen jälkeen hän on kokeillut monia eri tanssilajeja, mm. broadwayta, twerkkiä, tankotanssia ja eri parilajeja. Show burlesque vei Mirkan sydämen ja antoi uuden merkityksen koko tanssille. Yksikään hänen tunneistaan ei ole samanlainen. Vuosien kokemus näkyy oivaltavissa ja taidokkaissa koreografioissa, jotka ovat saaneet vaikutteita kaikista lajeista, joita Mirka on tanssinut.

Mirka on opettajana mukaansatempaava ja määrätietoinen mutta samalla kuitenkin rento. Tunneilla on aina iloinen tekemisen meininki. Tärkeintä Mirkalle opettamisessa on tanssin ilo, nauttiminen musiikista ja omasta liikkeestä sekä rajojen kokeileminen.

Mirka on ollut mukana myös eri tanssiryhmissä. Aikaisemmin hän toimi koreografina ja yhtenä tanssijoista turkulaisessa glamGRLS’n’pantyHOES -showburlesquetanssiryhmässä. Mirka luotsaa tällä hetkellä kahta esiintyvää tanssiryhmää: show burlesque -ryhmä Flaming Firecrackersia ja latin-show-ryhmä Flama Crew´ta.

Lisätietoa kurssista: [email protected]