Salla Sinirannan twerkin alkeisworkshop la 27.5.2023 klo 12:00–13:30

Aika: lauantaina 27.5.2023 klo 12:00–13:30

Taso: alkeet

Paikka:  Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Tämä workshop lähtee aivan alkeista, joten sinulla ei tarvitsee olla mitään aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi workshopille.Kurssin opettajana toimii Salla Siniranta.

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli joudut perumaan tulosi. Sairastapauksessa voit saada hyvityksenä samanarvoisen lahjakortin studiollemme.
Ota mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polvien suojaksi.

20,00 

Kuvaus

Twerk

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat  erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Kolonialismin myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce-hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Twerk-tunneilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla! Tunneilla käydään läpi monipuolisesti erilaisia twerk-tekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikoita. Tuntien alussa lämmitellään ja käydään läpi perusliikkeitä ja lopuksi keskitytään koreografiaan. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

Salla Siniranta  

Salla opettaa Flamassa twerkiä ja commercial dancea. Tanssikokemusta hänelle on kertynyt yli 20 vuoden ajalta hiphopista nykytanssiin. Salla on ollut aktiivisesti Turun tanssiryhmätoiminnassa mukana ja vetänyt myös omaa ryhmää useiden vuosien ajan. Nykyään hän tanssii Flaman Bouncy Crew -twerkryhmässä ja luotsaa Flaman tanssiryhmää The Honeys. Sallan tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis, arjen kiireiden unohtaminen, liikkeestä nauttiminen ja ehkä myös itsensä ylittäminen! Salla pyrkii luomaan tunneilleen turvallisen ympäristön, jossa jokainen kokee itsensä tervetulleeksi. Come as you are.