Salla Sinirannan Twerkin alkeisworkshop 9.12.2023 klo 14:15–15:45

Twerkin alkeisworksop

Oletko halunnut kokeilla hauskaa ja hikistä Twerkiä? Salla Sinirannan alkeisworkshopilla tutustutaan rennossa ja lämpimässä ilmapiirissä twerkin perustekniikoihin sekä tehdään lyhyt koreografia. Tässä on hyvä sauma kokeilla twerkiä ennen syksyn kurssien alkua. Tule rohkeasti mukaan!

Workshop lähtee aivan alkeista, joten sinulla ei tarvitsee olla mitään aiempaa tanssitaustaa.

Aika: lauantaina 9.12. klo 14:15–15:45

Taso: alkeet

Paikka:  Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Opettaja: Salla Siniranta

Huom! Emme palauta rahoja, mikäli joudut perumaan tulosi. Sairastapauksessa voit saada hyvityksenä samanarvoisen lahjakortin studiollemme.

Ota mukaasi vesipullo sekä polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polvien suojaksi. Polvisuojat voit halutessasi ostaa verkkokaupastamme tai studioltamme (30 €).

20,00 

Kuvaus

Twerk

Suuren suosion maailmalla saavuttanut twerk keskittyy lantion alueen liikekieleen. Twerkin juuret ovat  erilaisissa afroamerikkalaisissa ja afrikkalaisissa tansseissa, kuten mapoukassa, baikokossa, niikossa ja chakachassa. Kolonialismin myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet, ja twerkin juuria ei voidakaan liittää vain yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin. Twerk-käsitettä alettiin käyttämään 80-luvun lopulla mm. New Orleansin bounce-hiphop-suuntauksen yhteydessä.

Twerk-tunneilla opittuja muuveja voi hyödyntää vaikkapa bileiden tanssilattialla! Tällä workshopilla käydään läpi twerkin perustekniikoita, kuten heristelyjä, pyllyn poppailuja sekä lattiatekniikkaa. Workshopin alussa lämmitellään ja lopputunti käytetään tekniikoiden ja lyhyen koreografian harjoitteluun. Twerk kehittää kokonaisvaltaisesti fyysistä kuntoa, erityisesti selkä-, reisi-, pakara- sekä vatsalihaksia.

 

Salla Siniranta  

Salla opettaa Flamassa twerkiä ja commercial dancea. Tanssikokemusta hänelle on kertynyt yli 20 vuoden ajalta hiphopista nykytanssiin. Salla on ollut aktiivisesti Turun tanssiryhmätoiminnassa mukana ja vetänyt myös omaa ryhmää useiden vuosien ajan. Nykyään hän tanssii Flaman Bouncy Crew -twerkryhmässä ja luotsaa Flaman tanssiryhmää The Honeys.

Sallan tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis, arjen kiireiden unohtaminen, liikkeestä nauttiminen ja ehkä myös itsensä ylittäminen! Salla pyrkii luomaan tunneilleen turvallisen ympäristön, jossa jokainen kokee itsensä tervetulleeksi. Come as you are.