Pauliina Latvan nykytanssi-workshop lauantaina 14.1.2023 klo 12:00–14:00

Lauantaina 14. tammikuuta Flamassa tanssitaan nykytanssia Pauliina Latvan johdolla!

Aika: lauantaina 14.1.2023 klo 12:00–14:00 (2 h)

Taso: avoin taso

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Ohjaaja: Pauliina Latva

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Eazybreak, E-passi, Edenred tms), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

25,00 

Kuvaus

NYKYTANSSI
Nykytanssi on tyylimuotona ns. sateenvarjolaji, jonka alle mahtuu useita erilaisia suuntauksia, ja joka ottaa vaikutteita niin muusta tanssista kuin taiteestakin. Workshopilla tutustutaan oman kehon taloudelliseen käyttöön ja painovoiman hyödyntämiseen liikkeessä. Myös lattiatyöskentely on tärkeä osa tuntia. Tunti sisältää myös erilaisia ohjattuja improvisaatioharjoitteita, joiden avulla tanssija pääsee vapauttamaan oman luovuutensa. Workshopin lopuksi kiteytetään tunnilla opetellut asiat koreografian muodossa.
PAULIINA LATVA

Pauliina Latva on monipuolinen tanssitaiteilija ja tanssinopettaja, joka on koulutukseltaan myös fysioterapeutti (AMK). Vuosien varrella hän on harjoitellut monipuolisesti eri tanssilajeja, joista hän on saanut vaikutteita tämän hetkiseen liikekieleensä. Opiskellessaan tanssia New Yorkissa vuonna 2016 hän inspiroitui erityisesti Heels -tekniikasta, jonka pariin hän on erityisesti syventynyt viime vuosina. Lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa tanssiteoksissa ja produktioissa sekä tanssijana että koreografina.

Opettajana hän on läsnäoleva ja kannustava. Tanssin opettaminen on ollut merkityksellinen tekijä hänen tanssitaiteilijuuttaan jo pitkään. Tanssinopetustyössään hän on tällä hetkellä kiinnostunut tutkimaan kohtaamisen, yhteyden ja yhteenkuuluvuuden käsitteitä. Hän hyödyntää tunneillaan laaja-alaista osaamistaan ohjaten jokaista liikkumaan omaa kehoa kuunnellen.

Lisätietoa: [email protected]