Pauliina Latvan Commercial Dance -kurssi, keskitaso (4 krt), sunnuntaisin 8.1.–29.1.2023 klo 14:15-15:10

Kurssin tunnit pidetään sunnuntaisin 8.1.–29.1.2023 klo 14:15-15:10

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Taso: keskitaso

Opettaja: Pauliina Latva

Kurssi sisältää 4 x 55 min opetuskertaa.

Mikäli haluat maksaa kurssin tyky-edulla (Smartum, Edenred, E-passi, Eazybreak tms.), ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Huom! Flaman kevään 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

Commercial Dance

Commercial Dance on tanssitunti, jossa yhdistellään ja hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja haetaan musiikkivideohenkistä rohkeaa asennetta. Tunnilla opetellaan tekniikkaa ja koreografiaa, jonka lisäksi keskitytään esiintymiseen ja jokaisen oman uniikin liikekieleen kehittymiseen ja siihen luottamiseen. Tunneilla heittäydytään erityylisten koreografioiden vietäviksi ja pidetään hauskaa yhdessä!

49,00 

Kuvaus

Opettaja: Pauliina Latva

Pauliina Latva on monipuolinen tanssitaiteilija ja tanssinopettaja, joka on koulutukseltaan myös fysioterapeutti (AMK). Vuosien varrella hän on harjoitellut monipuolisesti eri tanssilajeja, joista hän on saanut vaikutteita tämän hetkiseen liikekieleensä. Opiskellessaan tanssia New Yorkissa vuonna 2016 hän inspiroitui erityisesti Heels -tekniikasta, jonka pariin hän on erityisesti syventynyt viime vuosina. Lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa tanssiteoksissa ja produktioissa sekä tanssijana että koreografina.

Opettajana hän on läsnäoleva ja kannustava. Tanssin opettaminen on ollut merkityksellinen tekijä hänen tanssitaiteilijuuttaan jo pitkään. Tanssinopetustyössään hän on tällä hetkellä kiinnostunut tutkimaan kohtaamisen, yhteyden ja yhteenkuuluvuuden käsitteitä. Hän hyödyntää tunneillaan laaja-alaista osaamistaan ohjaten jokaista liikkumaan omaa kehoa kuunnellen.

Lisätietoa kurssista: [email protected]