Parisalsakurssi, alkeisjatko (5 krt) maanantaisin 29.5–26.6. klo 18:15-19:10, opettajana Anna Ketopaikka

Parisalsan alkeisjatkokurssi 29.5–26.6. klo 18:15-19:10

Huom! Workshop on tällä hetkellä täynnä yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta osalta. Yksin ilmoittautuvia viejiä ja pareja mahtuu vielä mukaan. Yksin ilmoittautuvat seuraajat voivat ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Paikka: Flama Linnankatu (Linnankatu 84, 20100 Turku)

Opettaja: Anna Ketopaikka

Hinta: 59 € / henkilö

Voit ilmoittautua mukaan ilman omaa paria. Huolehdimme paritasapainosta, joten valitsethan tilauksen yhteydessä, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana. Jos ostat kurssin kahdelle henkilölle, lisääthän kaksi tuotetta ostoskoriin.

Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected].

59,00 

Kuvaus

Kurssilla harjoitellaan kuubalaisen parisalsan eli casinon musiikintulkintaa, vartalonkäyttöä, kuvioita sekä viennin ja seuraamisen tekniikkaa.

Tämä kurssi sopii parisalsan alkeet hallitseville, jotka ovat käyneet säännöllisesti viikkotunneilla. Yleisimmät perusasiat, kuten enchufla, di le que no, di le que si, setenta, sacala ja vacilala ovat sinulle jo tuttuja. Tällä kurssilla jatketaan perusasioiden parissa ja laajennetaan osaamista sekä harjoitellaan varioimaan ja yhdistelemään uusilla tavoilla jo aiemmin opeteltuja perusasioita.
Tällä kurssilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, eli halutessasi voit tanssia koko kauden saman parin kanssa tai yhteisellä päätöksellä voitte osallistua parinvaihtoon. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, ilmoita siitä silloin kurssille tullessasi opettajalle.

Lisätietoa: [email protected]

Lisätiedot

Rooli

Viejä, Seuraaja