Parisalsa styling -kurssi (5 krt) tiistaisin 30.5.–27.6.2023 klo 20:15–21:15, opettajana Anna Ketopaikka

Parisalsa styling -kurssi (5 krt)

Huom! Workshop on tällä hetkellä täynnä yksin ilmoittautuvien seuraajien osalta osalta. Yksin ilmoittautuvia viejiä ja pareja mahtuu vielä mukaan. Yksin ilmoittautuvat seuraajat voivat ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia: [email protected].

Tiistaisin 30.5.–27.6.2023 klo 20:15–21:15
Paikka: Flama Rauhankatu (Rauhankatu 15)
Hinta: 59 €
Opettaja: Anna Ketopaikka

Voit ilmoittautua mukaan myös ilman omaa paria ja osallistua vaihtorinkiin. Huolehdimme paritasapainosta, joten valitsethan tilauksen yhteydessä, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana.

Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

59,00 

Kuvaus

Kurssi sopii kaikille, joilla on kuubalaisen parisalsan perusteet hallussa ja vapaa sosiaalitanssi sujuu jo mukavasti. Kurssilla opetellaan erilaisia tapoja stailata eli tyylitellä omaa paritanssia. Kuubalainen salsa on parhaimmillaan mahtavaa dialogia, jossa parin välillä kulkee jatkuvasti ideoita ja leikittelyjä.

Sekä viejät että seuraajat saavat kurssilla vinkkejä siihen, miten omaa tanssia voi maustaa tyylikkäämmäksi erilaisin vartalon- ja käsien käyttöön, jalkatekniikkaan ja rytmiikkaan liittyvillä ”kikkailuilla” parin kanssa tanssiessa. Kurssilla tanssitaan parisalsaa vapaasti musiikkiin ja harjoitellaan erilaisten tyylittelyjen lisäämistä ns. perustanssiin sosiaalitanssin kontekstissa.

Lisätietoja: [email protected]

Lisätiedot

Rooli

Viejä, Seuraaja