Back to Basics! Parisalsan perusteiden kertauskurssi (5 krt) tiistaisin 25.7.–22.8.2023 klo 20:15–21:15, opettajana Anna Ketopaikka

Oletko osallistunut aiemmin parisalsan alkeiskurssille, mutta nyt on tullut taukoa treenaamisesta? Kaipaatko muistinvirkistystä ja lisää varmuutta parisalsan perusteisiin? Tämän kurssin jälkeen on hyvä palata taas syksyn salsatreenien ja salsabileiden pariin.

Back to basics! Parisalsan perusteiden kertauskurssi (5 krt)

Aika: tiistaisin 25.7.–22.8.2023 klo 20:15–21:15 (5 x 60 min)

Paikka: Flama Rauhankati (Rauhankatu 15, 20100 Turku)

Opettaja: Anna Ketopaikka

Hinta: 59 € / henkilö

Voit ilmoittautua mukaan myös ilman omaa paria ja osallistua vaihtorinkiin. Huolehdimme paritasapainosta, joten valitsethan tilauksen yhteydessä, tanssitko kurssilla viejänä vai seuraajana. Jos ostat kurssin kahdelle henkilölle, lisääthän kaksi tuotetta ostoskoriin.

Huom! Flaman kesän 2023 Anytimella pääset ilman erillistä kurssimaksua tälle kurssille. Ilmoittaudu tässä tapauksessa kurssille silti sähköpostitse: [email protected]

59,00 

Kuvaus

Tällä kurssilla tanssimme paljon vapaasti musiikkiin, kertaamme kuubalaisen parisalsan perusasioita ja yleisimpiä kuubalaisen salsan peruskuvioita, kuten dile que no, dile que si, enchufla erilaisine variaatioineen, setenta, sombrero, sacala ja vacilala.

Tämä kurssi ei siis lähde ihan alkeista, eli esimerkiksi perusaskeleet tulisi hallita entuudestaan ja etenemme tällä kurssilla ihan alkeista lähtevää kurssia nopeammin. Kurssi sopii muun muassa kevään alkeiskurssin käyneille tai niille, jotka ovat joskus harrastaneet parisalsaa ja haluavat palata harrastuksen pariin. Kurssi sopii myös jatko-osaksi kesäkuun alkeiskurssin käyneille. Toisaalta myös hieman pidempään parisalsaa harrastaneet ovat tervetulleita hiomaan perustekniikkaa kuntoon. Etenemme kurssilla ryhmän keskimääräisen taitotason mukaan.

Tunnilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Mikäli haluat tanssia kurssilla vain oman parisi kanssa, myös se on mahdollista, ilmoita siitä silloin kurssille tullessasi opettajalle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 🙂

Lisätietoja: [email protected]

Lisätiedot

Rooli

Viejä, Seuraaja